Satıldı PNY 1660S Single fan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
14
Yer
Zhenhai, Zhejiang, China
Daha fazla  
Meslek
What am I? - I do not know...
24 Şubat 2021 tarihinde İnventus üzerinden alındı. 13 ay daha Türkiye garantisi mevcut.

Hazır sistemde geldiği için kutusu yok ancak statik poşeti ve kutu boyutunda köpüğü var. Kargo ile alacaklar için balonlu poşet ile sarıp gönderim yapacağım.

Eğer fanlar stok halde çalışırsa RDR 2 gibi oyunlarda 70 dereceyi geçmiyor. Ancak ben elle maksimum %65 fan devrinde tuttuğum için bazı oyunlarda 75 dereceye cıktığı oluyor.

1642532547358.png

Kocaeli/Gebze içi elden, diğer illere ise EFT sonrası kargo yaparım. GeT vb. düşünmüyorum, referanslarım mevcut.

SATILDI.

Son düzenleme:
Fiyat çok uygun, hele bu piyasada kaçırılmaz. Arkadaşıma önereceğim. Oyunlarda kaç derece oluyor?

Misal hangi oyun hocam? RDR 2'de stok ayarlarda 70 dereceyi geçmiyor, +200 core verdiğim zaman 75-76 derece dolaylarında. Onun dışında oynadığım GoW vardı ve %60 maks fan hızı + 200 core verince 88 dereceye çıkmıştı. OC'siz ve fan ayarı kısıtlaması olmadığında ise 80 derecenin altında idi.

Misal hangi oyun hocam? RDR 2'de stok ayarlarda 70 dereceyi geçmiyor, +200 core verdiğim zaman 75-76 derece dolaylarında. Onun dışında oynadığım GoW vardı ve %60 maks fan hızı + 200 core verince 88 dereceye çıkmıştı. OC'siz ve fan ayarı kısıtlaması olmadığında ise 80 derecenin altında idi.
Anladım, teşekkür ederim. AAA oyunları kastetmiştim. Verdiğiniz bilgiler yeterli.

Hayırlı satışlar dilerim. İyi fiyat.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı