PNY 2X8 gb 3200 MHz DDR4 RAM Dual çalışır mı?

Bütçe
1000

MetalDreamer3

Kilopat
Anakart
Asus Tuf B450PLUS
İşlemci
Ryzen 5 5500
Merhaba arkadaşlar,

Bu RAM'leri almayı düşünüyorum ama bunlar dual kit olarak mı satılıyor nedir ne değildir bilmiyorum, Dual olarak çalıştırmak istiyorum ASUS TUF Gaming 450 Plus anakartım ve R5 5500 işlemcim var. RX 6700 ile çalıştırıyorum, Single çalışan 240 0MHz 2*8 RAM'lerim var ama yükseltmek istiyorum.
Bahsettiğim linkteki ürünü dual olarak bağlayabilir miyim?

Merhaba arkadaşlar,

Bu RAM'leri almayı düşünüyorum ama bunlar Dual kit olarak mı satılıyor nedir ne değildir bilmiyorum, Dual olarak çalıştırmak istiyorum ASUS TUF Gaming 450 Plus anakartım ve R5 5500 işlemcim var. RX 6700 ile çalıştırıyorum, Single çalışan 240 0MHz 2*8 RAM'lerim var ama yükseltmek istiyorum.
Bahsettiğim linkteki ürünü Dual olarak bağlayabilir miyim?

Hocam sanki yanlış taktığınız için elinizdekiler Single çalışıyor 1 3 veya 2 4 şekildemi takılı.

Hocam sanki yanlış taktığınız için elinizdekiler Single çalışıyor 1 3 veya 2 4 şekildemi takılı.
Elimdeki ramler eskiden dual çalışıyordu ama şu an single çünkü işlemcimi düşürüp bozdum eski işlemcim 1600 dü.
İşlemcim bozuk olduğu için ramleri dual takınca açmıyordu. Bu yüzden farklı anakartlarda acaba slotmu bozuk diye deneme yaptım ama işlemcinin bozuk olduğu ortaya çıktı.

R 5 5500 aldım yeni kargoda geliyor. onunla beraber 2400 dual yerine 3200dual kullanmak istiyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı