Alınan RTX 4060 Ti sistemde ekran kartını takıp göndermedikleri için RTX 5060 Ti yollanıyor

Ozy_cey

Centipat
Daha fazla  
İnternet üzerinde bir bilgisayar aldım. Özellikler ektedir. Bilgisayarı teslim aldım ama ekran kartını takmadan yollamışlardı. Bugün aradım mağduriyetimi gidermek için 5060 Ti 16 GB göndereceklerini söylediler. Aklıma iki şey takıldı; 5060 Ti 4060 Ti'ye göre pahalı değil mi? Firma neden ücret ödemediğim halde üst sürüm yolluyor? Gemini yapay zeka da diyor ki piyasa da NVIDIA'nın 5060 Ti kartı yok. Bu ürünün sahte olabileceğini düşünüyorum. Bu konuda ne yapabilirim?

Ekran görüntüsü 2025-11-12 134540.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu işte bir iş var gibi duruyor. Firma için hiç mantıklı değil. Ayrıca kargolarda ekran kartı ayrı gider zaten. Montaj yapılmaz. Anakartın soketi zarar görmemesi için.

5060 ti ekran kartı var hem 16 gb hem de 8 gb. Ayrıca ürünü nerden aldınız o önemli.
Hepsiburada DFS Bilgisayar.

Bu işte bir iş var gibi duruyor. Firma için hiç mantıklı değil. Ayrıca kargolarda ekran kartı ayrı gider zaten. Montaj yapılmaz. Anakartın soketi zarar görmemesi için.

Bu bilgi için teşekkür ederim. Firma da dedi ki o an depoda mecvut olmadığı için gönderemedik.

Muhtemelen zaten kazık fiyata aldın. 4060 Ti mı kaldı? Artık üretimi yok. Elinde olanı göndermiş. 4060 Ti ile takas edebiliriz istersen bende fazladan var.

İnternet üzerinde bir bilgisayar aldım. Özellikler ektedir. Bilgisayarı teslim aldım ama ekran kartını takmadan yollamışlardı. Bugün aradım mağduriyetimi gidermek için 5060 Ti 16 GB göndereceklerini söylediler. Aklıma iki şey takıldı; 5060 Ti 4060 Ti'ye göre pahalı değil mi? Firma neden ücret ödemediğim halde üst sürüm yolluyor? Gemini yapay zeka da diyor ki piyasa da NVIDIA'nın 5060 Ti kartı yok. Bu ürünün sahte olabileceğini düşünüyorum. Bu konuda ne yapabilirim?

Eki Görüntüle 2606090
16Gb 5060 Ti gelirse güzel, gelmezse 16Gb üzerinden konuyu THK'ya taşıyabilirsin.

Eki Görüntüle 2606090
Ekran kartı sıvı soğutma takmadan gönderirler zaten. 5060 ti gönderiyorlarsa ses etme kullan geç.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı