PNY CS900 alınır mı?

78501

Kilopat
Makaleler
5
Merhaba. Öncelikle ülkemizin geçirmiş olduğu deprem sürecinden dolayı tüm arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Kaybettiklerimize rahmet, geride kalanlara sabır diliyorum. Konuma gelecek olursak dün akşam 350 TL'ye PNY CS900 240 GB SSD satın aldım. Takacağım bilgisayar ASUS K53SD modeli. SATA3 desteği bulunuyor. 240 GB bana yeterli olacaktır. Bilgisayar yalnızca ofis uygulamaları için kullanılıyor. Merak ettiğim husus SSD'nin ömrü konusu. Bu SSD bana uzun ömür sunabilir mi? Verilerimi güvenli bir şekilde saklayabilir miyim? Bu SSD'nin herhangi bir sorunu var mıdır? Bu bütçede farklı bir ürün mü tercih etmeliydim? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bütçede daha iyi bir ürün yok, hayırlı olsun.
Bütçesi için iyi bir üründür.
Teşekkür ederim. Ömür konusunda herhangi bir sorun çıkarmaz değil mi? Bilgisayar zaten 11 yıllık. Kullanılabildiği kadar kullanılsın istiyorum. Ayrıca geldikten sonra Windows 8.1 mi kurmamı önerirsiniz yoksa Windows 10 mu?

SSD'nin uzun ömürlülük konusunda bir sıkıntısı yok değil mi? Ayrıca 11 yıllık bir bilgisayarda kullanacağım. Şu an 4+2 RAM dizilimi mevcut. Windows 10 mu kurmalıyım yoksa 8.1 ile mi devam etmeliyim?
Teşekkür ederim. Ömür konusunda herhangi bir sorun çıkarmaz değil mi? Bilgisayar zaten 11 yıllık. Kullanılabildiği kadar kullanılsın istiyorum. Ayrıca geldikten sonra Windows 8.1 mi kurmamı önerirsiniz yoksa Windows 10 mu?
Bence 10 kurun, onun dışında ultra dayanıklı bir disk değildir ama 11 yıllık bir bilgisayar için bence kafi.
Bİr iki ufak kusuru bulunur, mesela ender de olsa kendi kontrolcü firmwaresini siler fakat bu bütçeye alınacak diskler açısından en mantıklı disk bu.

Bence 10 kurun, onun dışında ultra dayanıklı bir disk değildir ama 11 yıllık bir bilgisayar için bence kafi.
Bİr iki ufak kusuru bulunur, mesela ender de olsa kendi kontrolcü firmwaresini siler fakat bu bütçeye alınacak diskler açısından en mantıklı disk bu.
Bilgisayarı babam ve kardeşim kullanacak zaten. Saydıklarınız onlar için bir problem teşkil etmez sanırım. Günlük kullanımda da bu bilgisayarın ömrü kadar götürmesi yeterlidir zaten. Benim başka bir sorum daha olacak. Ben de dediğiniz gibi Windows 10 kurmayı düşünüyorum. Ancak bilgisayarımda 4+2 RAM dizilimi mevcut. Sizce 200 TL verip 4+4 RAM yapmam mantıklı olur mu? Mantıklıysa Dual Channel olarak çalışır mı? Yoksa Windows 10 için 6 GB RAM yeterli mi?

Bilgisayarı babam ve kardeşim kullanacak zaten. Saydıklarınız onlar için bir problem teşkil etmez sanırım. Günlük kullanımda da bu bilgisayarın ömrü kadar götürmesi yeterlidir zaten. Benim başka bir sorum daha olacak. Ben de dediğiniz gibi Windows 10 kurmayı düşünüyorum. Ancak bilgisayarımda 4+2 RAM dizilimi mevcut. Sizce 200 TL verip 4+4 RAM yapmam mantıklı olur mu? Mantıklıysa Dual Channel olarak çalışır mı? Yoksa Windows 10 için 6 GB RAM yeterli mi?
Hocam bütün sistemi yazabilirseniz daha iyi olur ama 4 bile yeterli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı