PNY CS900 alınır mı?

@Prime777 hocam kontrolcüler giriş seviye olduğu için kötü sayılmaz, birçok kez iyi çalıştığı görüldü. Bende 2 tane var ve ikisinde de 300 MB/S alıyorum 2 yıldır (SATA2 sistem). Konu açılmadığından okuyamadım ancak galiba hız düşmesinden, kronik sorunlu olmasından vs. bahsediyor ancak tek kişide yaşanınca kronik sorunlu sayılmaz. Arkadaşa gelen ürün defolu ürün veya mağaza sahte ürün satıyor.

Son düzenleme:
Ürün yeni almış biri olarak ürün güzel bende önerilere dikkate alarak aldım alınabilir bir SSD disk alanı olarak 931 GB olarak geliyor.

Dosya Ekleri

• 1696710100186.png
    1696710100186.png
    241,5 KB · Görüntüleme: 78
  • 1696710157818.png
    1696710157818.png
    21,4 KB · Görüntüleme: 61
  • 1696710192028.png
    1696710192028.png
    9,2 KB · Görüntüleme: 77
Yeni üretimleri sorunlu kontrolcü ve QLC NAND kullanıyor. Eski konulardan birisine bir mesaj atmıştım, birisi kullandığı malı ölümüne savunduğu için beğenmedim atmış. Orada yazma hızı 5 MB/s'i gören CS900 kanıtı atmıştım, hoş diski satmak isteyen konu sahibi moderatör konuyu gizlemiş.

Alınmamalı.

Yeni üretimleri sorunlu kontrolcü ve QLC NAND kullanıyor. Eski konulardan birisine bir mesaj atmıştım, birisi kullandığı malı ölümüne savunduğu için beğenmedim atmış. Orada yazma hızı 5 MB/s'i gören CS900 kanıtı atmıştım, hoş diski satmak isteyen konu sahibi moderatör konuyu gizlemiş.

Alınmamalı.
Tamam da bir tek sizde olan birşey diskin sorunu veya kronik sorun sayılmaz ki. Her diskte böyle sorunlar çıkar, üstelik beğenmedim attığım için ölümüne savunmuş falan sayılmıyorum, o emoji beğenmedim demek için var.

Ürün yeni almış biri olarak ürün güzel bende önerilere dikkate alarak aldım alınabilir bir SSD disk alanı olarak 931 GB olarak geliyor.
Her diskte var hocam, GiB yazmaları gerekirken GB yazıyorlarmış galiba ürünlere satıcılar.

Son düzenleme:
Tamam da bir tek sizde olan birşey diskin sorunu veya kronik sorun sayılmaz ki. Her diskte böyle sorunlar çıkar, üstelik beğenmedim attığım için ölümüne savunmuş falan sayılmıyorum, o emoji beğenmedim demek için var.

Her diskte var hocam, GiB yazmaları gerekirken GB yazıyorlarmış galiba ürünlere satıcılar.

Sen de diskin 5 MB/s yazma vermesini beğenmedin herhalde. Önceden Micron TLC NAND ve Phison S11 ile satılırken sessiz sedasız James Donkey, Turbox, Hikvision gibi markaların kullandığı SM2259XT çöpü ve QLC NAND ile değiştirdiler. Kullandığı donanımın meyvesi ne olacak başka? Donanımın direkt kendisi sorunlu, az görmedik James Donkey'de 50 MB/s yazmaları.

Hatta farklı donanım kullanan PNW seri numaralı modeller için sürücü hazırlamakla bile uğraşmamışlar. :)

Sen de diskin 5 MB/s yazma vermesini beğenmedin herhalde. Önceden Micron TLC NAND ve Phison S11 ile satılırken sessiz sedasız James Donkey, Turbox, Hikvision gibi markaların kullandığı SM2259XT çöpü ve QLC NAND ile değiştirdiler. Kullandığı donanımın meyvesi ne olacak başka? Donanımın direkt kendisi sorunlu, az görmedik James Donkey'de 50 MB/s yazmaları.

Hatta farklı donanım kullanan PNW seri numaralı modeller için sürücü hazırlamakla bile uğraşmamışlar. :)

Hocam şimdi anladım dediğiniz şeyi özür dilerim, doğrudur.

Ancak her seferinde çıktığını söyleyemem. Ben 2 yıl önce almıştım birkaç tane.

Sen de diskin 5 MB/s yazma vermesini beğenmedin herhalde. Önceden Micron TLC NAND ve phison S11 ile satılırken sessiz sedasız James Donkey, Turbox, Hikvision gibi markaların kullandığı SM2259XT çöpü ve QLC NAND ile değiştirdiler. Kullandığı donanımın meyvesi ne olacak başka? Donanımın direkt kendisi sorunlu, az görmedik James Donkey'de 50 MB/s yazmaları.

Hatta farklı donanım kullanan pnw seri numaralı modeller için sürücü hazırlamakla bile uğraşmamışlar. :)

Kullanılan çipi nasıl öğrenebiliriz.

Kullanılan çipi nasıl öğrenebiliriz.

İkisinden birisi çalışacaktır. Diskin numarasını seçince bilgiler çıkar. Dosyalar inmiyorsa linkleri kopyalayıp yeni sekmeye yapıştırmayı deneyebilirsin.

Ancak her seferinde çıktığını söyleyemem. Ben 2 yıl önce almıştım birkaç tane.

Yeni versiyonları böyle. S11 geldiğine hiç denk gelmedim yeni alınanlardan, geldiyse de eski stom olabilir.

Dosya Ekleri

• 1696714904406.png
    1696714904406.png
    24,2 KB · Görüntüleme: 77

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı