PNY CS900 SSD hızı çok dengesiz

• Konuyu başlatan prex
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 251
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
PNY CS900
Daha yeni oyun yüklerken yazma hızı 1 MB/sn kadar düştü ve kullanım %100 idi. 20 saniye falan öyle gittikten sonra yazma hızı 200 MB/sn oldu. Anakart Gigabyte G41M combo SATA 2 desteği var sadece. Dosya aktarırken de ilkte çok hızlı olsa da hemen 20 MB/sn yazma oranlarına düşüyor. Hız testlerinde de okuma 240, yazma 241 çıkmıştı.
Ekran görüntüsünü alırken disk tüketen bir System var o kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rastgele okuma yazma hızı ile alakalı olabilir fakat SSD hız testlerinde düşük çıkıyorsa bir sorun vardır. SSD kaç derecedeyken benchmark yaptınız?

Rastgele okuma yazma hızı ile alakalı olabilir fakat SSD hız testlerinde düşük çıkıyorsa bir sorun vardır. SSD kaç derecedeyken benchmark yaptınız?
İlk onu düşündüm ve bir süre o yüzden kafaya takmadım ama 1 MB/sn civarlarına düşünce konu açtım. PNY CS900'ün ısı sensörü yok, yani bakamıyoruz diye biliyorum. Bu arada Sysmain hizmetini yani eski adıyla Hızlı getir gibi bir şey olması lazım o hizmeti kapattım düzeldi biraz. Eğer elime yüksek boyutlu bir WinRar geçerse hemen çıkartma yapıp yine o hıza düşüyor mu onu test ederim.

SSD hız testlerinde normal hızda çıkıyor. SATA 2 ile alabileceğim hızları alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…