PNY GeForce RTX 3080 RVL alınır mı?

Çok da ağır olmayan render işlemleri ve arasıra rekabetçi olmayan oyun için düşünüyorum. Şu an 1080p ile kullanmayı düşünüyorum uzun süre götürür diye düşünüyorum. 3060, 3070 de düşündüm ama almışken biraz uzun süre götürsün diye bakıyorum. Kullandığım render yazılımları Nvidia istediği için AMD düşünmüyorum. Unity için Bakery kullanıyorum nvidia istiyor:

Çok da ağır olmayan render işlemleri ve ara sıra rekabetçi olmayan oyun için düşünüyorum. Şu an 1080p ile kullanmayı düşünüyorum uzun süre götürür diye düşünüyorum. 3060 da düşündüm ama almışken biraz uzun süre götürsün diye bakıyorum. Kullandığım render yazılımları NVIDIA istediği için AMD düşünmüyorum. Unity için bakery kullanıyorum NVIDIA istiyor:

Evet hocam maalesef NVIDIA yazılım konusunda daha iyi o zaman attığınız gayet güzel.

Çok da ağır olmayan render işlemleri ve ara sıra rekabetçi olmayan oyun için düşünüyorum. Şu an 1080p ile kullanmayı düşünüyorum uzun süre götürür diye düşünüyorum. 3060 da düşündüm ama almışken biraz uzun süre götürsün diye bakıyorum. Kullandığım render yazılımları NVIDIA istediği için AMD düşünmüyorum. Unity için bakery kullanıyorum NVIDIA istiyor:

Hocam sizin için 3080 iyi olacaktır veya 3060 Ti bakabilirsiniz ama 3080 daha iyi götürücektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı