PNY RAM vs Corsair RAM

Makaleler
1
Yer
Times Square
Daha fazla  
Meslek
Öğrenciyim :)

2x8 olarak kullanacağım. PNY markasını bilmiyorum, o yüzden Corsair'a daha yakınım.

2x8 olarak kullanacağım. PNY markasını bilmiyorum, o yüzden Corsair'a daha yakınım.
PNY daha mantıklı bir tercih bence. Kullananlar da memnun modelden.

Stoğu bitmiş. RAM olarak başka bir öneriniz var mı? Evet B460 diyecektim :)
Bunu da inceleyebilirsiniz :

Buna alternatif olarak yukarıda attığınız LPX'leri de tercih edebilirsiniz fakat bütçe sıkıntınız yoksa Gskill daha güzel olur.

Bunu da inceleyebilirsiniz :

Buna alternatif olarak yukarıda attığınız LPX'leri de tercih edebilirsiniz fakat bütçe sıkıntınız yoksa Gskill daha güzel olur.
Oyunlarda fark yaratır mı ?

Bir de bunu buldum. Geçen konu açmıştım ama cevap yazan olmamıştı.

Oyunlarda fark yaratır mı ?

Bir de bunu buldum. Geçen konu açmıştım ama cevap yazan olmamıştı.
1. LPX ile benim attığım arasında oyunlarda çok bir fark olmaz, hatta belki de hiç olmaz. Çünkü anakartınız 2999MHz yukarısını çalıştıramıyor. LPX'in çipleri pek kaliteli değil o yüzden pek önerilmiyor açıkçası.

2.Attığınız model fiyatına göre iyi bir model fakat bu modeli hiç intel sistem ile kullanan görmedim. Teoride uyumlular fakat var ise intel sistem ile test videolarını inceleyip sonra almanızı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı