RTX 4080 Super alınır mı?

Bütçemi attırarak alacağım. Normalde 4070 Ti Super almayı düşünüyordum. Çoğunlukla Valorant oynayacağım. Ama hikayeli oyunlarda oynayacağım. İşlemcim Ryzen 7 9800x3D.
İmkanınız varsa 4080 Super alın. Valorantta Çok iyi FPS'ler alırsınız. (Tahmini 1200-1400FPS) Hikayeli oyunlarda da hiç problem olmadan da oynayabilirsiniz.

1 ay sonra 5080 ve 5070 Ti gibi kartlar çıkacak. Az dayanın.

Hocam mesele dayanma ve sabır işi değil. Maddi durum. Kaç paradan gelecek yeni ekran kartları. Uygun gelse 5090 alıp takmayı kim istemez.

@EkmekarasıSalam hocam testler sizin dediğiniz gibi demiyor genellikle 800 FPS alıyor sistem ama inşallah 1200LERI görür.

Ryzen işlemci alırsan o FPS değerlerini görürsün. Ryzen işlemciler sanal oyunlarda iyi FPS verir.

İ

@dogan_orun hocam Ryzen 7 9800x3D alacağım ama bence vermez o kadar.

@bluerr hocam bütçemin yeteceği ne makul ben almışken alayım sen 4080 Super kötü bir kart değil.

Ryzen işlemci alırsan. Intel işlemciden daha fazla Valorant FPS'si alırsın. Onun dışında hikayeli oyunlarda işlemciler birbirlerine yakın perfornmansları var. Ayrıca o işlemci de çok pahalı. Alınır mı? Alınır. Üst seviye sistem topluyorsun.:)

İşlemciyi almadan önce inceleme videosuna bak. Ben 7800x3D alacaktım. Recep hoca bir inceleme videosu vardı. TDP ayarları vardı. Uğraşmak istemediğim için vazgeçmiştim. İncele dememin sebebi. Ryzen şapkadan tavşan çıkarmayı seviyor.:) 5600 işlemciyi anakart bağlayana kadar BIOS için çektiğim çile.:)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı