PNY vs ASUS GTX 1650

O işlemci şu anda fiyatını kesinlikle hak etmiyor, ellerinden çıkarmak için koyuyorlar onları sistemlere. Eğer yapabiliyorsanız tek tek toplayın derim.

Nasıl tek tek toplayabilirim ki şu anda buna ne imkan yeter ne para tek tek sistemdeki modelleri alsam 7000'e geliyor zaten ekran kartları çok pahalı.
 
Gamepower PSU ları çok kötü ve kasanında iyi olacağını sanmıyorum, eğer bütçe verirseniz biz tavsiye yapabiliriz sana.
Uzun vade kullanması için kötü PSU'ları.(5 yıl gibi) Şu an Gamepower PSU kullanıyorum(RM650X ile değiştireceğim.). Kısa sürede sıkıntı çıkartmaz(1 yıl) .Ama sonra sıkıntı çıkarmaya başlayabilir. Yeni PSU almak için bütçe yoksa bu PSU ile fiyatların düşmesini bekleyebilir. Yani idare eder.
Kasa önü mesh hava akışı iyi denir.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı