PNY XLR 8 4070 Ti alınır mı?

Daha fazla  
İyi geceler PNY markası iyi midir, s Tier'e girer mi, hangi aşama olur, ısınma sorunu yaşar mıyım, coil whine çıkma ihtimali yüksek midir?

Link:

Isınma sorunu yaşamazsın. Yeterli düzeyde bir soğutması var. Ayrıca PNY iyi bir markadır.

PNY fena bir marka değil. Bu seviye kartlarda hangi marka olursa olsun yüksek FPS değerlerinde coil while olma ihtimali %99'dur. Bu güne kadar; son 6-7 yıl içinde çıkmış, coil whine sesi olmayan orta-üst seviye karta denk gelmedim.

Sıcaklık konusunda çok başarılı. Pny bu kartlarda özel soğutma bandı kullanıyor. Ben de pny 4070ti kullanıyorum

Sıcaklık konusunda çok başarılı. Pny bu kartlarda özel soğutma bandı kullanıyor. Ben de pny 4070ti kullanıyorum

Hocam merhaba, ben de almayı düşünüyorum tavsiye ediyor musunuz? Hangi işlemci ve çözünürlükte kullanıyorsunuz? CW gibi bir sorun var mı?

Hocam merhaba, ben de almayı düşünüyorum tavsiye ediyor musunuz? Hangi işlemci ve çözünürlükte kullanıyorsunuz? CW gibi bir sorun var mı?
1080p çözünürlükte ryzen 5 7600X işlemci ile kullanıyorum ve memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…