PNY XLR 8 4070 Ti alınır mı?

Hocam merhaba hayırlı olsun. Ne kadara aldınız acaba. Bende almayı düşünürüyorum
Teşekkür ederim, 25.500 TL. HB'de fiyat hala aynı. İlk önce 24.500 TL sipariş ettim iptal ettiler tedarik sorunu oldu diye yalan sıktılar uğraşmamak için bende zamlı fiyat 25.500 TL'den tekrar sipariş edip aldım.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim, 25.500 TL. HB'de fiyat hala aynı. İlk önce 24.500 TL sipariş ettim iptal ettiler tedarik sorunu oldu diye yalan sıktılar uğraşmamak için bende zamlı fiyat 25.500 TL'den tekrar sipariş edip aldım.

Anladım bende düşmesini bekliyordum HB'den ama iptal ettilerse boşuna beklemenin anlamı yok sanırım :D

Anladım bende düşmesini bekliyordum HB'den ama iptal ettilerse boşuna beklemenin anlamı yok sanırım :D

Keşke hocam, öyle bir dönemdeyiz ki değil bir ayın öncesi 2-3 günün öncesinin bile fiyat takibi yapılamıyor. İstersen Gainward RTX 4070Ti PHOENIX'e bakabilirsin hala 24.000 TL'ye satılıyor.

ZOTAC 25.000 TL.

Keşke hocam, öyle bir dönemdeyiz ki değil bir ayın öncesi 2-3 günün öncesinin bile fiyat takibi yapılamıyor. İstersen Gainward RTX 4070 Ti Phoenix'e bakabilirsin hala 24.000 TL'ye satılıyor.

Zotac 25.000 TL.

Bu ikisini de gördüm de PNY sanki daha iyi bir model gibi. Coil whine sorunundan bassetmişler bazı yerlerde PNY hakkında ama inşallah sana da bana da denk gelmez :D

Bu ikisini de gördüm de PNY sanki daha iyi bir model gibi. Coil whine sorunundan bassetmişler bazı yerlerde PNY hakkında ama inşallah sana da bana da denk gelmez :D
Ürünü teslim aldım hocam. Dün akşam test ettim CW var. Çok ama çok hafif, kulak tırmalamıyor. Kasa camı açıkken farkediliyor oyun oynarken onun haricinde kasa kapalıyken anlamam zor. Bu yüzden iade veya değişim düşünmüyorum. Ryzen 3600X ile kullandığım içinde yapıyor olabilir tam eminde değilim. CW şans işi hocam kart güçlü ve soğutması gayet iyi 65 dereceyi geçmiyor.

Ürünü teslim aldım hocam. Dün akşam test ettim CW var. Çok ama çok hafif, kulak tırmalamıyor. Kasa camı açıkken fark ediliyor oyun oynarken onun haricinde kasa kapalıyken anlamam zor. Bu yüzden iade veya değişim düşünmüyorum. Ryzen 3600X ile kullandığım içinde yapıyor olabilir tam eminde değilim. CW şans işi hocam kart güçlü ve soğutması gayet iyi 65 dereceyi geçmiyor.

Çok iyi hocam bende şimdilik 5700X ile kullanacağım. Tekrar hayırlı olsun bende geçtim sipariş bakalım şansımıza ne çıkarsa :D

Ürünü teslim aldım hocam. Dün akşam test ettim CW var. Çok ama çok hafif, kulak tırmalamıyor. Kasa camı açıkken fark ediliyor oyun oynarken onun haricinde kasa kapalıyken anlamam zor. Bu yüzden iade veya değişim düşünmüyorum. Ryzen 3600X ile kullandığım içinde yapıyor olabilir tam eminde değilim. CW şans işi hocam kart güçlü ve soğutması gayet iyi 65 dereceyi geçmiyor.

Hocam 4070 Ti geldide ekrana görüntü gelmiyor. Sizde de oldu mu böyle bir sorun?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı