PNY XLR8 4x16 3200MHz 16CL RAM'leri 3600 MHz RAM ile değiştirmek mantıklı mı?

Render gibi işlemler için RAM değil daha çok ekran kartını yükseltmek iyi oluyor bir videoda izlemiştim 3080 ekran kartından 4090 Ti'a geçen adam 40 saniyede yaptığı işlemi 4 saniyeye kadar düşürmüştü render için NVIDIA ekran kartı tercih ediliyor o RAM'ler yeterli olur.
RTX 3090 kullanıyorum zaten.

Drop sırasında oyun içi değerleriniz paylaşır mısınız? Hangi oyunda hangi ayarlarda oluyor? Çözünürlük nedir?

Oyunlarda drop sorunu yaşamıyorum FPS olarak bence daha fazla almalıyım ama 165Hz'yi karşılıyor o yüzden çok takılmadım.

Render süresi o kadar demek ki dediğim gibi şu an en güçlü render RTX 4090 da 3 5 saniyeye kadar düştüğü söyleniyor yapılan işlemlerin okuma yazma render etme çok üst seviyeye çıkmış.

Her türlü kartıma göre gerçekten yetersiz bir performans aldığıma eminim. Kontrolünü nasıl yapabilirim?

Her türlü kartıma göre gerçekten yetersiz bir performans aldığıma eminim. Kontrolünü nasıl yapabilirim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Testini nasıl yaptıklarını bilmiyorum ama bu videodanda bilgi alabilirsin birkaç.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı