PNY XLR8 CS3030 alınır mı?

Bütçe
400
Arkadaşlar James Donkey SSD almıştım iade edip.
PNY XLR8 CS3030 almayı düşünüyorum sizce nasıldır? O fiyata daha iyileri bulunur mu?
Ek olarak anakartım MSI B350 Tomahawk NVMe desteği mevcut mudur?

Kağıt üstünde hayır, fiyatında en iyisi bu. Ancak gerçek kalitesi için uzun vadedeki performansına bakmak lazım. Ben de aldım yorumlara güvenerek 500 GB modelini ve gayet memnunum. 520 TL'ye Gaming Gecesinde almıştım. Önerebilirim şimdilik.
Kısa süredir kullanıyorum. Önerilere güvenerek almıştım. Aldığım değerler aşağıdadır:
1624671545339-png.png
Kullanım miktarım:
Hocam ssd hala memnun musunuz almayı düşünüyorum. Uzun süre kullanan yok gibi.

1 Yıldan fazla oldu sanırım ben de CS3030 kullanıyorum, hiç sorun yaşamadım. Memnun kaldım. Yanlış hatırlamıyorsam yeni modellerinde bir değişiklik de yapılmıştı bu SSD'de onu araştırabilirsin. Eskiden ben aldığımda önerilen modeller arasındaydı. Şu an bilmiyorum ne halde.

O sistemi arkadaşıma verdim. Hala güzel SSD.
1 Yıldan fazla oldu sanırım ben de CS3030 kullanıyorum, hiç sorun yaşamadım. Memnun kaldım. Yanlış hatırlamıyorsam yeni modellerinde bir değişiklik de yapılmıştı bu SSD'de onu araştırabilirsin. Eskiden ben aldığımda önerilen modeller arasındaydı. Şu an bilmiyorum ne halde.
Tamamdır, biraz araştırıp ona göre hareket edeyim. Teşekkürler.

Hocam SSD'den hala memnun musunuz? Almayı düşünüyorum. Uzun süre kullanan yok gibi.
O tarihten bu yana kullanıyorum ancak maalesef ilerleyen süreçte hız kayıpları yaşadım. Aldığım dönemdeki fiyatına göre hız kaybına rağmen iyi bir SSD idi. Ancak şu an için net konuşamayacağım. Daha iyi seçenekler bulunabilir. Neredeyse SATA seviyelerinde bir hız alıyorum ve bu da sinir bozucu oluyor.

O tarihten bu yana kullanıyorum ancak maalesef ilerleyen süreçte hız kayıpları yaşadım. Aldığım dönemdeki fiyatına göre hız kaybına rağmen iyi bir SSD idi. Ancak şu an için net konuşamayacağım. Daha iyi seçenekler bulunabilir. Neredeyse SATA seviyelerinde bir hız alıyorum ve bu da sinir bozucu oluyor.
Cevabınız için teşekkür ederim. Buna benzer başka yerlerde yorumlar okudum. 1TB bir ssd almak istediğim için bütçem doğrultusunda 1405 tl SAMSUNG 980 aldım. Umarım uzun sürede pişman olmam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı