Ekte gördüğünüz gibi yazma hızımın 1000 küsur olması gerekirken 300 gibi değerler alıyorum. Alalı 1.5 2 ay falan oldu garantiden değişmeli miyim yoksa bir çözümü var mıdır? Arka planda açık program vs. yoktu.
Hocam, anakart slotuyla alakası yok. Eğer öyle bir problem olsaydı, 3400 MB/s okuma alamazdı. PCI-E 3.0 X4 veri yolundan tam performans yararlanabiliyor şu an.
Dostum aynı sorun bende de var . 3.000 write almam gerekirken 1.000 alıyorum . Tam 3 te biri gibi bir şeye denk geliyor , seninki de öyle. Readim 3.400 onda sorun yok. Çözüme ulaşabildiysen yardımcı olabilir misin
Dostum aynı sorun bende de var . 3.000 write almam gerekirken 1.000 alıyorum . Tam 3 te biri gibi bir şeye denk geliyor , seninki de öyle. Readim 3.400 onda sorun yok. Çözüme ulaşabildiysen yardımcı olabilir misin
Dostum aynı sorun bende de var. 3.000 write almam gerekirken 1.000 alıyorum. Tam 3'te biri gibi bir şeye denk geliyor, seninki de öyle. Readim 3.400 onda sorun yok. Çözüme ulaşabildiysen yardımcı olabilir misin?
Kendiliğinden düzeldi, önbelleğini falan temizlemiştim gereksiz dosyaları silip virüs taraması falan yapmıştım diye hatırlıyorum umarım çözebilirsin. Mutlak bir çözüme ulaşırsan bana da haber verebilir misin tekrar olursa diye?