C cerkutayyy Centipat Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #1 Merhaba. Görseldeki ürünü aldım kullanan var mı cihaz iş görüyor mu bir de sitedeki mailden satıcıya ulaşamıyorum, ulaşabilen varsa nasıl ulaşabiliriz? Dosya Ekleri Screenshot_2024-01-07-00-00-39-285_com.android.chrome.jpg 56,8 KB · Görüntüleme: 142 Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2024
Merhaba. Görseldeki ürünü aldım kullanan var mı cihaz iş görüyor mu bir de sitedeki mailden satıcıya ulaşamıyorum, ulaşabilen varsa nasıl ulaşabiliriz?
L Leplepiii Kilopat Katılım 15 Ocak 2015 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #2 Aynı siteden ben de almak isitiyorum ama güvenemedim. Ürün ulaştı mı? Artı 0 Eksi
KS KS C cerkutayyy Centipat Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #3 Leplepiii dedi: Aynı siteden ben de almak isitiyorum ama güvenemedim. Ürün ulaştı mı? Genişletmek için tıkla... Hocam kargoda şu an bekliyorum siteden kimseye ulaşamıyorsun ama alacaksan o aklında olsun. Artı 0 Eksi
Leplepiii dedi: Aynı siteden ben de almak isitiyorum ama güvenemedim. Ürün ulaştı mı? Genişletmek için tıkla... Hocam kargoda şu an bekliyorum siteden kimseye ulaşamıyorsun ama alacaksan o aklında olsun.
L Leplepiii Kilopat Katılım 15 Ocak 2015 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #4 Siz sağ salim teslim alınca buraya yazabilir misiniz? Ona göre ben de sipariş vereceğim. Artı 0 Eksi
KS KS C cerkutayyy Centipat Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #5 Leplepiii dedi: Siz sağ salim teslim alınca buraya yazabilir misiniz? Ona göre ben de sipariş vereceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam bugün ulaştı elime ürün bayağı bir oyun var test edemedim daha 7 Ocak'ta aldım bugün itibarıyla elime ulaştı. Artı 0 Eksi
Leplepiii dedi: Siz sağ salim teslim alınca buraya yazabilir misiniz? Ona göre ben de sipariş vereceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam bugün ulaştı elime ürün bayağı bir oyun var test edemedim daha 7 Ocak'ta aldım bugün itibarıyla elime ulaştı.