Pocket arcade alınır mı?

Çok araştırma yaptım. Pocked Arcade'nin sattığı Powkiddy RGB20S. Ya orjinali ya da klonu, aynı Arduino klonları olduğu gibi. Verdiğim bağlantıdaki siteye bakarsanız özellikleri ve donanım bilgisi yazıyor. ANBERNIC RG35XX Plus var. Bunun donanım özellikleri de verdiğim bağlantıda yazıyor. Arasında CPU olarak fark yok ama RAM'de Anbernic lpddr4 diğeri ddr3l kullanmış ve GPU olarak Powkiddy bilgi vermemiş ben kullanmamış olarak algıladım. Yani sonuç olarak arasında çok fark var. Ama fiyat konusunda ikisinin de fiyatları aynı ve Amazon'da satılıyor. Ben Anbernic markasının RG35XX Plus modelini aldım. RG351V modeli de vardı ama o da ddr3l kullanmış. Eğer RG405V satılsaydı yada sitesinde ucuz olsaydı ortalama PS2 oyunlarını oynatıyormuş onu alacaktım.

Ya 20000 oyun şöyle, hepsi birbirinin tekrarı kopyası vs. Birinde mavi araba var ise örneğin diğerinde kırmızı.
Oyunlara gelecek olursak bir sürü konsol emulatorleri olduğu için düşük boyutta binlerce oyun var. Ama çoğu 1-2 kere oynayıp sıkılacağınız oyunlar. Güzel avantajı istediğiniz oyunu indirip kurabilmeniz.
Genel olarak aynı fiyata daha iyisi varken neden bu modeli tercih edip Instagram'a bu kadar reklam yapmışlar anlamadım. Verdiğim bağlantıda orjinal sitelerinde en yüksek modellerini kıyaslayacak olursak arada 5 dolar fark var. Türkiye'de kasıtlı pahalı satıyorlar gibime geldi. Şurada daha ucuz.

Bir şey diyeceğim güzel hoş da gerçekten artık internet alışverişlerine güvenemez oldum ne alsam dolandırılıyor gibi hissediyorum sürekli bir PS2 oyunları muhabbeti dönüyorda PS2 denen şey boru değil satın alma sitelerinde nedense 30 çeşit adını şanını bilmediğim cihazın adı var PS1 var PSP var PS2 yazmıyor ayrıyeten Amazon gibi yerlerden 1900'e bile bulabilirken bu sitede neden 2699 gibi bir fiyata satılıyor yani gerçekten almak istiyorum ama ne site güven veriyor ne ürün site harbiden dün açılmış siteye iki sn bakınca kartınızın arkasındaki sihirli 3 haneli rakam deşifre oluyor resmen. D ironi yapıyorum tabii ki de. Ayrıyeten cihaz gerçekten küçük göze rahatsızlık vermeyecek kadar dahi olsa kasarak oynayabilir miyim gerçekten biri beni bu konuda aydınlatırsa gerçekten çok memnun olurum

Bir şey diyeceğim güzel hoş da gerçekten artık internet alışverişlerine güvenemez oldum ne alsam dolandırılıyor gibi hissediyorum sürekli bir PS2 oyunları muhabbeti dönüyorda PS2 denen şey boru değil satın alma sitelerinde nedense 30 çeşit adını şanını bilmediğim cihazın adı var PS1 var PSP var PS2 yazmıyor ayrıyeten Amazon gibi yerlerden 1900'e bile bulabilirken bu sitede neden 2699 gibi bir fiyata satılıyor yani gerçekten almak istiyorum ama ne site güven veriyor ne ürün site harbiden dün açılmış siteye iki sn bakınca kartınızın arkasındaki sihirli 3 haneli rakam deşifre oluyor resmen. D ironi yapıyorum tabii ki de. Ayrıyeten cihaz gerçekten küçük göze rahatsızlık vermeyecek kadar dahi olsa kasarak oynayabilir miyim gerçekten biri beni bu konuda aydınlatırsa gerçekten çok memnun olurum
Dediğim gibi birçok model var. Bu el atarisi önde gelen markalar olarak bu ikisini keşfettim: Anbernic | The best retro game console Powkiddy official store
Buradan özelliklerini araştır ve Amazon gibi güvenilir yerlerden al. Pocket arcade çok pahalıya satıyor. Klonu bile olabilir bu cihazların. Klon olması önemli değil aynı işlevi görüyor ama Ram'i düşük ve GPU'su olmayan makineyi yüksek fiyata satıyor. Ve bu arada PS2 oynatması çok zor bu cihazın PS2 için RG405V modelini alman lazım.

Hocam ben bir türlü mail yoluyla ulaşamıyorum site sahibine siz nasıl ulaştınız?
Yurt dışından söylemeyi bende düşündüm fakat gümrük vergisi kargo parası aynı paraya geliyordu satıcı yabancı vs... Sonra buranın reklamı çıktı bu siteden aldım Shopify tabanlı olduğunu görünce tereddüt etmedim SSL sertifikası stripe falan her şey var satıcı ilgilendi 64 GB versiyonunu 3799TL'den inidirim varmış 2799TL'ye aldım 12günde kargo elime sorunsuz ulaştı. Şimdi gidip Nintendo alsam bir de bir konsol parası oyunlara verceğeim hem bunda kendimizde oyun yükleyebiliyoruz ben Minecraft'ın 1.16-1.17 sürümlerini açabileceğeini düşünüyorum 15-20k oyun içerdiği doğru zaten retro oyunlar çok boyut kaplamıyor gameboyun PSP'nin PS1 PS2 vs. Daha saymayı unuttuğum birçok Nintendo konsolları da var ve PC de populer serilerin ilk oyunları da var (GTA Call of Duty asassins Creed Need for Speed vs...) Resmen çocukluğuma dönüyorum bu konsolla. Boyutuna göre işlevi çok ekranı IPS olduğu için renk doygunluğunu hissedebiliyorsun 3500MAH bataryası var 7-8 saat iş yapıyor her yere rahatça götürebiliyorum ben gayet memnun kaldım açıkçası.

RC405 olan modeli bayağı güzele benziyor. Birisi yorumlarda sitesinde Mario oyunları olsa iyi olurdu demiş. Bu cihazlar 10 küsür bin oyunla birlikte gönderilmiyor mu zaten?

Arkadaşlar yukarıda PS2 oyunlarının açıldığı söylenmiş ancak bu konsol PS2 oyunlarını açamıyor. Çünkü RockChip RK3326'ının gücü buna yetmiyor. Grafiksel açıdan açabileceği maksimum konsol emulatörü Nintendo 64, Sega Dreamcast ya da PSP olur ki bunlarda da tam performans vereceğini düşünmüyorum. Ürünün açabileceği emulator listesine buradan ulaşabilirsiniz: PowKiddy RGB20S
Cihazın orijinal adı ise Powkiddy RGB20S ve muhtemelen Pocket Arcade denilen site dropshipping yoluyla satıyor. Çünkü Instagram'daki yorumlarda ürünlerin yaklaşık 20 ya da 30 gün içerisinde hem gecikmeli bir biçimde hem de aktarmalı şekilde geldiği yazılmış. Powkiddy resmi mağazasının Türkiye'ye satışı Shopify üzerinden kapalı. Ancak illa alacağım diyorsanız Amazon'dan almanızı öneririm çünkü fiyatı Aliexpress'ten bile ucuza geliyor. RGB20S yazınca bulabilirsiniz. Eğer üzerine birazcık daha koyayım kaliteli bir şeyler alayım diyorsanız da bu düzeydeki emulatörler için RGB30 ya a RK2023 alınabilir. En azından RGB30'un ve RK2023'ün içindeki RockChip RK3566 oyunlarda takılma yapmıyor. Playstation 2 oyunları için ise minimum Retroid Pocket 2S, Anbernic RG505 ya da RGB10MAX3 Pro alınmalı. Bu arada PowKiddy içindeki SD Card'lar genelde dandik Çin menşeili firmalardan geldiği için işletim sistemini yeni bir karta aktarmanızı öneririm.

O kadar oyun yoktur ama emülatör özellikleri hoşuma gitti, fiyatı da makul ve bence alınır.

Ama PlayStation 2 oyunlarını nasıl oynatabiliyor merak ettim.

Evet, sonuçta Snapdragon 730 gibi bir işlemci ve 6 GB ram ile bile emulator kullanarak PS2 oyunlarında 25 FPS'yi zor yakalıyorum. Bence düşük kare hızıyla oynatıyordur ya da optimize etmişlerdir( bu ihtimal gerçekten düşük, bence düşük kare hızıyla açıyordur.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı