Pocket option güvenilir midir?

CheonsaMiraew

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 12400f 16gb ram GTX 1070ti 1TB SSD 650w +80 PSU
Trade ile ilgilenmek istiyorum, gerçekten keyif alıyorum zarar etsemde kâr etme miktarım daha fazla ve eğitimlerini alarak iyice gelisiyorum. Sizce guvenilir mi? Sadece Binomo kullandım ama çoğu kisi pocket option önerdi. Başka bildiğiniz güvenilir, trade sitesi veya uygulaması varsa beklerim telefon PC fark etmez.

Trade ile ilgilenmek istiyorum, gerçekten keyif alıyorum zarar etsemde kâr etme miktarım daha fazla ve eğitimlerini alarak iyice gelisiyorum. Sizce guvenilir mi? Sadece Binomo kullandım ama çoğu kisi pocket option önerdi. Başka bildiğiniz güvenilir, trade sitesi veya uygulaması varsa beklerim telefon PC fark etmez.
Binomo'da, Pocket option'da baktığımız zaman aynı şey belli bir zaman sonrasını tahmin etmeye çalışıyorsunuz. Eğer gerçekten trade ile ilgilenecekseniz bu tür sitelerden uzak durun çünkü gram güvenilirlikleri yok. Kendim ilk başladığım zamanlarda Binomo kullanmıştım hafta sonları borsa açık ve işlem görmeye devam ediyor :D Üstelik bu sadece bir tanesi bunun gibi bir çok şey var. Trade, yatırım, borsa ile vb. ilgilenecekseniz bunun içinde kendinize uygun kriterleri belirleyip ona göre bu işe başlamalısın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı