reckinc Decapat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7320u Radeon 610M 8GB DDR5 RAM 512GB NVME SSD Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #11 Alp334 dedi: Aynı MIUI yükleyecektim reset falan attım ama yazılımda bir sıkıntı var. MIUI 13 tekrar yükleyecektim format falan attım ama yazılımda bir sıkıntı var MIUI'yı sıfırdan temiz yüklersem büyük ihtimal düzelecek. Genişletmek için tıkla... Orijinal ROM atacağım veya flash ROM deseydin hocam arkadaşın dediği Mi Flash doğru Odin vs programlar ile de yapabilirsiniz ki cihazla biraz oyanama şansıda tanır.
Alp334 dedi: Aynı MIUI yükleyecektim reset falan attım ama yazılımda bir sıkıntı var. MIUI 13 tekrar yükleyecektim format falan attım ama yazılımda bir sıkıntı var MIUI'yı sıfırdan temiz yüklersem büyük ihtimal düzelecek. Genişletmek için tıkla... Orijinal ROM atacağım veya flash ROM deseydin hocam arkadaşın dediği Mi Flash doğru Odin vs programlar ile de yapabilirsiniz ki cihazla biraz oyanama şansıda tanır.