Poco F3 ne zaman alınmalı?

canberk5266

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle S20 FE al diyeceksiniz biliyorum ama aradaki 400 liralık fark ve benim isteklerimi F3'ün daha iyi karşılayacağını düşündüğüm için F3 alacağım.
Asıl konu şuan Trendyol indirimlerinde Poco F3 5000 TL ama yakında Black Friday var. Şuan mı daha ucuz alırım yoksa Black Friday'de mi? Beklememe değer mi? Aniden doların artmasında korkuyorum mağlum Türkiye bura.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neymiş isteklerini karşılayan kriterler F3 modelinde?

400 lira ucuz olması zaten çok büyük bir faktör. Kutu içeriğinde de önde. En az 200TL masraf yapman lazım S20FE'ye bu bütçelere çıkmışken gerek yok bence. Cihaz olarak bakarsakta ekranı daha iyi, işlemcisi daha iyi, ekran süresi daha uzun, hızlı şarjı daha iyi.
Kamera benim için önemli değil ama S20FE çok daha üstün. Yazılım tek fark oluyor ve onun içinde 400 TL vermek doğru gelmiyor. O 400 liraya kendime klavye alacağım. O yüzden önemli bir fark benim için.

400 lira ucuz olması zaten çok büyük bir faktör. Kutu içeriğinde de önde. En az 200TL masraf yapman lazım S20FE'ye bu bütçelere çıkmışken gerek yok bence. Cihaz olarak bakarsakta ekranı daha iyi, işlemcisi daha iyi, ekran süresi daha uzun, hızlı şarjı daha iyi.
Kamera benim için önemli değil ama S20FE çok daha üstün. Yazılım tek fark oluyor ve onun içinde 400 TL vermek doğru gelmiyor. O 400 liraya kendime klavye alacağım. O yüzden önemli bir fark benim için.

Hocam günümüzde yazılım>donanım.

X3 Pro kağıt üzerinde (performans olarak) A52'ye fark atması gerekirken, cihaz ilk çıktığında ana menüde bile kasıyordu.

Ekranı daha iyi değil.
İşlemcisi çok daha iyi değil, zaten yanlış bilmiyorsam SD 865'in overclock edilmiş hali SD 870.
Hızlı şarj konusunda katılıyorum birisi 15W (25W destekliyor) birisi 33W.

S20 FE almak istemiyorsanız almayabilirsiniz ben sadece yanlışınızı düzelttim.

Bu arada bence cihazı en yakın zamanda alın. Fiyatı ani bir şekilde artabilir (çünkü Türkiye'de yaşıyoruz) veya tam tersi çok düşebilir. Bir şey diyemeyiz kesin olarak yani.

X3 Pro kağıt üzerinde (performans olarak) A52'ye fark atması gerekirken, cihaz ilk çıktığında ana menüde bile kasıyordu.

Ekranı daha iyi değil.
İşlemcisi çok daha iyi değil, zaten yanlış bilmiyorsam SD 865'in overclock edilmiş hali SD 870.

Bu arada bence cihazı en yakın zamanda alın. Fiyatı ani bir şekilde artabilir (çünkü Türkiye'de yaşıyoruz) veya tam tersi çok düşebilir. Bir şey diyemeyiz kesin olarak yani.

Öncelikle düzgün cevabin için teşekkür ederim.
E4 AMOLED'ler, Super AMOLED'lerden daha iyi diyebiliyordum.
Aslında S20FE almayı isterim. Şu an klayvem bozuk olmasa 5.600 liraya 256 GB versiyonunu alırdım.

Ekranı daha iyi değil.

Ek olarak SD 870 overclock edilmiş bir işlemci olduğu için normalden sıcak çalışmakta, SD 860 kullanan X3 Pro saf Android kurulduğunda bile bir nebze sıcak çalışıyordu overclock yapılmış bir yonga seti kullandığı için.

İşlemciler arasında %10 fark ya var ya yok :D

Ekran ve yazılım olarak dediğiniz gibi yine S20 FE daha iyi.

işlemcisi daha iyi, ekran süresi daha uzun.
SD 870, SD 865 modelinin OC edilmiş hali. Biri 3.2 GHz, diğeri 2.84 GHz. Aradaki farkı hissetmezsin.

Ekran konusuna gelirsek F3 modelinin ekranını da Samsung üretiyor. Ekranı S20 FE modelinden daha iyi. Batarya olarak F3 daha iyi, hızlı şarj avantajı da var.

Tercih senin yazılım önemli bir faktör yine de sana kalmış. F3 hayırlı olsun o zaman.
E4 AMOLED'ler, Super AMOLED'lerden daha iyi diyebiliyordum.
Zaten E4, S20 FE modelindeki Super AMOLED panelden daha iyi.

SD 870, SD 865 modelinin OC edilmiş hali. Biri 3.2 GHz, diğeri 2.84 GHz. Aradaki farkı hissetmezsin.

Ekran konusuna gelirsek F3 modelinin ekranını da Samsung üretiyor. Ekranı S20 FE modelinden daha iyi. Batarya olarak F3 daha iyi, hızlı şarj avantajı da var.

Tercih senin yazılım önemli bir faktör yine de sana kalmış. F3 hayırlı olsun o zaman.

Zaten E4, S20 FE modelindeki Super AMOLED panelden daha iyi.
Ya dediğim gibi şu ara klavyem bozulmasa 256GB'lık S20FE'yi çeker bakardım keyfime ama tamda zamanını buldu klavye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı