Elektronik POCO F4 6/128 13.320 TL

Daha fazla  
Bu telefonun hâlâ satışta olmasına şaşırdım. İşlemcisi Snapdragon 870 eski bir işlemci ama düz POCO X7'nin işlemcisi Dimensity 7300'den %20 civarı daha güçlü. Kamera sensörü POCO X6 Pro'nun da kullandığı Omnivision OV64B. Giriş seviyesi bir kamera sensörü. Arka kamera da 4K 60 FPS video çekebilmesi çok iyi. 2022 çıkışlı bir cihaz olması gerçekten kötü ama Nothing Phone 1'de 2022 çıkışlı ve hâlâ öneriliyor. Oyun oynayacak kişiler için hâlâ alınılabilir bir telefon.

Son düzenleme:
Güncelleme desteği artık yok bu senede alınmaz eskidi artık ya daha düşük model Samsung alınabilir ya da bütçe arttırılıp Poco X6 Pro'ya çıkılabilir. İşlemci güçlü olsada biraz eski kaldığı için oyunlarda kısıtlama var.

Bu telefonun hâlâ satışta olmasına şaşırdım. İşlemcisi Snapdragon 870 eski bir işlemci ama düz POCO X7'nin işlemcisi Dimensity 7300'den %20 civarı daha güçlü. Kamera sensörü POCO X6 Pro'nun da kullandığı omnivision OV64b. Giriş seviyesi bir kamera sensörü. Arka kamera da 4K 60 FPS video çekebilmesi çok iyi. 2022 çıkışlı bir cihaz olması gerçekten kötü ama Nothing Phone 1'de 2022 çıkışlı ve hâlâ öneriliyor. Oyun oynayacak kişiler için hâlâ alınılabilir bir telefon.

Miladini doldurdu diyebiliriz varsa kullanılır ama bu zamanda alınmaz POCO tarafına minimum X6 Pro alınması lazım bence.

Nothing Phone 1'in önerilmesinde bence birkaç önemli sebep var, en azından Android 15'i üstelik Samsung'dan çok daha önce almış olması ve aşırı sade ve stabil, reklam kokmayan arayüzü. İşlemcisi daha güçlü olsa da gündelik kullanımda F4'e kıyasla daha akıcı hissettirecektir.

Güncelliği işlemci gücüne tercih etmek gerektiğini düşünüyorum. %10-20 gibi farklar çok bariz değil hele ki bu segmentte bence.

Güncelleme desteği artık yok bu senede alınmaz eskidi artık ya daha düşük model Samsung alınabilir ya da bütçe arttırılıp POCO X6 Pro'ya çıkılabilir. İşlemci güçlü olsa da biraz eski kaldığı için oyunlarda kısıtlama var.

X6 ile arasında nereden baksan 8000 TL var. Yakın fiyat bandından değil ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı