POCO F4 vs Samsung A34

imanlimasha

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, bu iki model arasında kaldım. Çok nadiren oyun oynayan birisiyim. Sosyal medya uygulamalarında kasmayacak, beni kamera performansında mağdur etmeyecek ve en önemlisi oyunlarda kasmayacak bir ürün arıyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Oyunda kasmayacak Poco F4 tercih edin.

Nadiren oyun oynuyorsanız ve kamera performansı istiyorsanız A34.

Stock ROM'un kalitesi acisindan Samsung A34, lakin Custom ROM atacaksanız Poco F4. Şuan aktif olarak kullanıyorum Superior Extended ile, gayet güzel çalışıyor.

F4 diyeceğim sanırım. Nadiren oynuyorsunuz ama kasmasın istiyorsunuz.

Oyun ve donanım odaklı bir cihaz istiyorsanız Poco F4. Kamera, arayüz ve güncelleme için A34. Eğer bütçe 15K olursa realme GT2.

Stock ROM'un kalitesi acisindan Samsung A34, lakin Custom ROM atacaksanız POCO F4. şu an aktif olarak kullanıyorum superior extended ile, gayet güzel çalışıyor.

Katılıyorum stock şekilde kullanılacaksa Samsung alıp geçin. Eğer tam performans ve modlayıp kullanacağım derseniz POCO F4. günlük kullanım için alınacak bir telefon değil POCO. Kendinzi modlamadıktan sonra beş para etmeyen bir telefon. Özellikle malzeme ve yazılım kalitesi berbat.

F4 diyeceğim sanırım. Nadiren oynuyorsunuz ama kasmasın istiyorsunuz.

A34 kasan bir telefon değil. Uzun bir güncelleme desteği de var. Günlük kullanım için pocoya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…