Merhaba, bu iki model arasında kaldım. Çok nadiren oyun oynayan birisiyim. Sosyal medya uygulamalarında kasmayacak, beni kamera performansında mağdur etmeyecek ve en önemlisi oyunlarda kasmayacak bir ürün arıyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Merhaba, bu iki model arasında kaldım. Çok nadiren oyun oynayan birisiyim. Sosyal medya uygulamalarında kasmayacak, beni kamera performansında mağdur etmeyecek ve en önemlisi oyunlarda kasmayacak bir ürün arıyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Stock ROM'un kalitesi acisindan Samsung A34, lakin Custom ROM atacaksanız Poco F4. Şuan aktif olarak kullanıyorum Superior Extended ile, gayet güzel çalışıyor.
Stock ROM'un kalitesi acisindan Samsung A34, lakin Custom ROM atacaksanız POCO F4. şu an aktif olarak kullanıyorum superior extended ile, gayet güzel çalışıyor.
Katılıyorum stock şekilde kullanılacaksa Samsung alıp geçin. Eğer tam performans ve modlayıp kullanacağım derseniz POCO F4. günlük kullanım için alınacak bir telefon değil POCO. Kendinzi modlamadıktan sonra beş para etmeyen bir telefon. Özellikle malzeme ve yazılım kalitesi berbat.