POCO F4 vs Samsung A34

Katılıyorum stock şekilde kullanılacaksa Samsung alıp geçin. Eğer tam performans ve modlayıp kullanacağım derseniz POCO F4. günlük kullanım için alınacak bir telefon değil POCO. Kendinzi modlamadıktan sonra beş para etmeyen bir telefon. Özellikle malzeme ve yazılım kalitesi berbat.

A34 kasan bir telefon değil. Uzun bir güncelleme desteği de var. Günlük kullanım için pocoya gerek yok.
Ancak oyun için Poco F4’e göre mantıklı bir cihazda değil. Snapdragon 870, Dimensity 1080’den daha güçlü bir SoC.

F4'te soğutma sistemi var zaten. Gerek var mı bu kadar zahmete?

Malzeme kalitesi berbat olunca gerekli soğutmayı sağlayamıyor. Asıl söylemek istediğim bu. 1 yıla kalmaz soğutma problemleri baş gösteriyor. İncelemeler tabii ki güzel gözüküyor çünkü uzun kullanım testleri yok. Bunlar göz önünde bulundurularak alınmalı. Gerçi böyle durumlarda servis ücretsiz değişim yapıyor. Anakartını bile değiştiriyorlar.

Soğutma sorununu çözebilirse alınabilir. İnternette termal macun sürenleri gördüm. Kağıt üstünde bitmiyor her şey.
Kağıt üstüne göre konustugumu kim söyledi ki?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

POCO F3 (F4 ile ayni SoC) nerede Samsung amiral gemileri nerede sen kıyasla.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Şuradan da F4'un soğutma sistemi gösterilmiş.

Malzeme kalitesi berbat olunca gerekli soğutmayı sağlayamıyor. Asıl söylemek istediğim bu. 1 yıla kalmaz soğutma problemleri baş gösteriyor. İncelemeler tabii ki güzel gözüküyor çünkü uzun kullanım testleri yok. Bunlar göz önünde bulundurularak alınmalı. Gerçi böyle durumlarda servis ücretsiz değişim yapıyor. Anakartını bile değiştiriyorlar.
Anakart problemi POCO'nun değil X3 serisinin kronik sorunuydu. X3 NFC ve X3 Pro çok satıldığı için öyle bir algı oluştu. Ayrıca soğutma problemlerine dair kanitin nedir?

Kağıt üstüne göre konustugumu kim söyledi ki?

POCO F3 (F4 ile ayni SoC) nerede Samsung amiral gemileri nerede sen kıyasla.

Şuradan da F4'un soğutma sistemi gösterilmiş.

Anakart problemi POCO'nun değil X3 serisinin kronik sorunuydu. X3 NFC ve X3 Pro çok satıldığı için öyle bir algı oluştu. Ayrıca soğutma problemlerine dair kanitin nedir?

Evet POCO'nun X3 serisi kronik sorunluydu. Elime geçen 3 tane POCO F4 telefonda da aynı ısınma sorunlarıyla karşılaştım. Stok termal macunları çok kalitesiz bu cihazların.

Soğutma sorununu çözebilirse alınabilir. İnternette termal macun sürenleri gördüm. Kağıt üstünde bitmiyor her şey.
Telefonlarda o işlem o kadar kolay olmuyor. Kimse garantili cihazda böyle bir işleme girişmez. Öyle konuşmak kolay. Zaten ben soğutma ile alakalı bir şeyden bahsetmedim. Ne kadar soğuk olursa olsun Snapdragon 870>MediaTek Dimensity 1080. Zaten Poco F4’de Vapor-Chamber bulunuyor.

F4'ün arka kapağı cam. A34 komple plastik. Malzeme kalitesi A34'ün daha berbat sanki. Farklı bir cihazla karıştırmış olabilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı