POCO F4 vs Samsung A34

Telefonlarda o işlem o kadar kolay olmuyor. Zaten ben soğutma ile alakalı bir şeyden bahsetmedim. Ne kadar soğuk olursa olsun Snapdragon 870>mediatek dimensity 1080. zaten POCO F4'te Vapor-chamber bulunuyor.

Haklısınız o konuda ben güçsüz bir telefon demiyorum. Sadece kullanım süresi ve rahatlığı konusunda Samsung daha önde bir cihaz. Öyle olduğunu yazmıştım zaten daha önce.

Poco F4 serisinde herhangi bir PMIC problemi yok.

F4'ün arka kapağı cam. A34 komple plastik. Malzeme kalitesi A34'ün daha berbat sanki. Farklı bir cihazla karıştırmış olabilir misiniz?

Tekrar kontrol ettim karıştırmamışım. Malzeme kalitesi sadece telefonun dışını kapsamıyor.

Tekrar kontrol ettim karıştırmamışım. Malzeme kalitesi sadece telefonun dışını kapsamıyor.
Malzeme kalitesi ölçütünüz nedir? Her iki cihazın içini açıp kalite kontrolü mü yaptınız? Eğer öyleyse daha iyi işlemcisi olanın kalitesi daha yüksek olmaz mı? Nasıl bir mantık yürütüyorsunuz bu konuda. Lütfen aydınlatın bizleri.

Her iki cihazında şahsen içini açma fırsatım oldu. Malzeme kalitesi dediğimiz şey donanım özellikleri değildir. Kullanılan malzemenin dayanıklılığı düzgünlüğü yani kalitesidir. Örneğin bir cihazın içinde 8 GB RAM en üst seviye işlemcisi olsun yine de kullanılan malzeme kalitesi düşük olduğu zaman mutlak bir yerde patlak verecektir.

Kullanılan malzemenin dayanıklı olup olmadığını nasıl öğrendiniz? Detaylı bir bilgi var mıdır? F4'ü kalitesiz kılan malzeme neydi?

Ayrıca verdiğiniz örneğe uyan bir cihaz var mıdır?

Kullanılan malzemenin dayanıklı olup olmadığını nasıl öğrendiniz? Detaylı bir bilgi var mıdır? F4'ü kalitesiz kılan malzeme neydi?

Ayrıca verdiğiniz örneğe uyan bir cihaz var mıdır?

Reeder olan bütün cihazlar diyebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…