Elektronik POCO F5 14.699 TL / POCO F5 Pro 18.799 TL

2 kere 13K'ye düştü param yoktu alamadim, yakindan takip ediyorum, her indirimi görüyormuş gibi konuşma.

8 Nisan'dan bu yana hiç 13.000 TL olmadı. Sadece o arada 1 kere dip gören yerde 14.500 TL olmuş o kadar. O da piyasası 16K iken olmuş. 16K'lik ürün 14.5K'ye düşebilir, bu gayet normaldir. Ama şu an piyasası 20-21K olmuş bir cihazdan tekrar 13K'ye düşmesini medet ummak hayalciliktir.

Oyun oynamıyorsanız sakın 18700 TL vermeyin Xiaomi telefona. iPhone fanı değilim ama ben olsam bu paraya iPhone 11 128 GB alırım. iPhone almazsam Samsung alırım ama Xiaomi almam.
iPhone fanı değilim demenin üstüne iPhone önermen bayağı komik bir hareket olmuş. Devamında da iPhone almazsam Samsung alırım deyişin, iPhone fanboyu olduğuna dair kendi ağzınla yapmış olduğun bir itiraftır. Gayet de iPhone fanısın ve iPhone 11'i isteyerek önerdin. "Fanı değilim ama" diye cümleye girme sebebin de linç yemek istemiyor oluşundan kaynaklı.

18.000 TL bütçesi olan bir insan iPhone 11 alıyorsa açık açık söylüyorum, parasını çöpe atacak kadar zengindir.

Ayrıca senin kişisel tercihlerin bizi ilgilendirmiyor, sen almak istemiyorsan almayabilirsin Xiaomi'yi. Kimse silah zoruyla aldırmıyor birbirine.

Bir kere Vatan'da, bir kere de baska sitede 13'e dustu. Satin alma kismina kadar geldim fake mi degilmi diye, hatta alan birçok kisi vardı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hatta alan bircok kisi vardı.
Bak dostum, o fiyat 16K iken 13K'ye düşmedi. Piyasası zaten 13K idi, 13K'ye satıldı. Zaten bu telefon ilk Vatan Bilgisayar'a ve Akakçe'ye düştü. Sonrasında Vatan Bilgisayar stoğu tekrar yeniledi 13K'den, muhtemelen onu gördün. O bir indirim değildi.

Bir kere Vatan'da, bir kere de baska sitede 13'e dustu. Satin alma kismina kadar geldim fake mi degilmi diye, hatta alan birçok kisi vardı.
Ben de bir Vatan mağazasından son stoğu 13'e alanlardanım hocam. Artık 13'ü bırakın 15 bile iyi o telefon için. Piyasası çoktan artış gösterdi rağbet yüzünden.

bende çin versiyonu olan K60 var. gayet güzel ve şık bir cihaz ekranı ve işlemcisi gayet güzel. 8+gen 1 e sahip en uygun fiyatlı cihaz olma özelliğine sahip. GT2'de 8gen1 var ve ısınma sorunu olan bir işlemci iki telefonu kıyaslarken bunu göz önünde bulundurmakta fayda var. 67w hızlı şarj özelliği var oyun oynayan birisi değilim yoğun kullanmama rağmen şarjını bitiremiyorum. sosyal medyayı az kullansam 2-3 gün götürecek nerdeyse kamerası beklentilerimin üstünde çıktı fena değil ois desteği var.

Güzel karşılaştırma elinize sağlık.

iPhone 8+ bile 7-8 Bin TL'ye satılırken sıfır android almak daha mantıklı.

Keşke biraz daha kameraya önem verilseymiş, şu an S23 ve İphone 13 arası gidip geliyorum bakalım artık. İOS ekosistemi deneyimlemek isteyişim S23 ne kadar çok daha iyi bir cihaz olsa da kafamı karıştırıyor aklımı çeliyor. Eğer bu cihazın kamerası biraz daha iyi olsaydı muhtemelen alırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…