80derecekolonya
Kilopat
Oyun oynamıyorsanız sakın 18700 tl vermeyin Xiaomi telefona. iPhone fanı değilim ama ben olsam bu paraya iPhone 11 128 gb alırım. iPhone almazsam Samsung alırım ama Xiaomi almam.
2 kere 13K'ye düştü param yoktu alamadim, yakindan takip ediyorum, her indirimi görüyormuş gibi konuşma.
iPhone fanı değilim demenin üstüne iPhone önermen bayağı komik bir hareket olmuş. Devamında da iPhone almazsam Samsung alırım deyişin, iPhone fanboyu olduğuna dair kendi ağzınla yapmış olduğun bir itiraftır. Gayet de iPhone fanısın ve iPhone 11'i isteyerek önerdin. "Fanı değilim ama" diye cümleye girme sebebin de linç yemek istemiyor oluşundan kaynaklı.Oyun oynamıyorsanız sakın 18700 TL vermeyin Xiaomi telefona. iPhone fanı değilim ama ben olsam bu paraya iPhone 11 128 GB alırım. iPhone almazsam Samsung alırım ama Xiaomi almam.
Eki Görüntüle 1776627
8 Nisan'dan bu yana hiç 13.000 TL olmadı. Sadece o arada 1 kere dip gören yerde 14.500 TL olmuş o kadar. O da piyasası 16k iken olmuş. 16K'lik ürün 14.5K'ye düşebilir, bu gayet normaldir. Ama şu an piyasası 20-21k olmuş bir cihazdan tekrar 13K'ye düşmesini medet ummak hayalciliktir.
Eki Görüntüle 1776629
iPhone fanı değilim demenin üstüne iPhone önermen bayağı komik bir hareket olmuş. Devamında da iPhone almazsam Samsung alırım deyişin, iPhone fanboyu olduğuna dair kendi ağzınla yapmış olduğun bir itiraftır. Gayet de iPhone fanısın ve iPhone 11'i isteyerek önerdin. "fanı değilim ama" diye cümleye girme sebebin de linç yemek istemiyor oluşundan kaynaklı.
18.000 TL bütçesi olan bir insan iPhone 11 alıyorsa açık açık söylüyorum, parasını çöpe atacak kadar zengindir.
Ayrıca senin kişisel tercihlerin bizi ilgilendirmiyor, sen almak istemiyorsan almayabilirsin Xiaomi'yi. Kimse silah zoruyla aldırmıyor birbirine.
Bak dostum, o fiyat 16K iken 13K'ye düşmedi. Piyasası zaten 13K idi, 13K'ye satıldı. Zaten bu telefon ilk Vatan Bilgisayar'a ve Akakçe'ye düştü. Sonrasında Vatan Bilgisayar stoğu tekrar yeniledi 13K'den, muhtemelen onu gördün. O bir indirim değildi.Hatta alan bircok kisi vardı.
Ben de bir Vatan mağazasından son stoğu 13'e alanlardanım hocam. Artık 13'ü bırakın 15 bile iyi o telefon için. Piyasası çoktan artış gösterdi rağbet yüzünden.Bir kere Vatan'da, bir kere de baska sitede 13'e dustu. Satin alma kismina kadar geldim fake mi degilmi diye, hatta alan birçok kisi vardı.
Güzel karşılaştırma elinize sağlık.Her iki telefon da yeni çıktı. Kamera haricinde ikisi de kağıt üstü verilere bakacak olursak çok iyi duruyor. Özellikle her ikisinin de ekranının 12-bit olması, dikkat çekici bir özellik. Tek söyleyebileceğim eksi az önce dediğim kamera muhabbeti. Her iki modelde de ana kamerada OmniVision OV64B sensör bulunuyor. Bu sensör 6700 TL'ye satılan Xiaomi Redmi Note 10S ile aynı sensör. Kamera ile haşır neşir değilseniz mükemmel cihazdır her ikisi de.
F5 Pro, Redmi K60'ın aynısı bu arada. Xiaomi pek çok aynı cihazını farklı isimlendirme yaparak satıyor, geçmiş telefonlarında da bunu görebilirsiniz.
F5'te Snapdragon 7+ Gen2 bulunuyor. CPU olarak Snapdragon 8 Gen1 ile tamamen aynı. Sadece her ikisinde de bulunan 1 adet Cortex X2 çekirdeği Snapdragon 8 Gen1'de 3.0 GHz iken, Snapdragon 7+ Gen2'de ise 2.91 GHz. Diğer bütün çekirdekler ve çalışma hızları aynı. GPU olarak Snapdragon 8 Gen1 bariz daha iyi.
Eki Görüntüle 1776175
Özelliklerine buradan bakabilirsiniz;
Xiaomi Poco F5 - Full phone specifications
www.gsmarena.com
Xiaomi Poco F5 Pro - Full phone specifications
www.gsmarena.com
Bunlar da satın alma linkleri;
![]()
Poco F5 256 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Poco F5 256 GB fiyatları 19.348,80 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Poco F5 256 GB özelliklerini incele, 23 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
![]()
Poco F5 Pro 12 GB 256 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) beyaz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Poco F5 Pro 12 GB 256 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) beyaz fiyatları 18.799,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Poco F5 Pro 12 GB 256 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) beyaz özelliklerini incele, 1 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
Güzel karşılaştırma elinize sağlık.
iPhone 8+ bile 7-8 bin TL'ye satılırken sıfır Android almak daha mantıklı.
Xiaomi Redmi Note 9 Pro'dan okuyorum.Android olsunda Xiaomi olmasın yeter.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.