POCO F5 günlük kullanımda fazla ısınıyor

F5 ve F5 Pro'nun faturasını kanıt niteliğinde gönderebilir misiniz ?

Bu konuyu F5 siparişi verince görmem peki Yapacak bir şey de yok aslında. Isınmayan cihaz pek yok gibi bir şey.

Bu konuyu F5 siparişi verince görmem peki yapacak bir şey de yok aslında. Isınmayan cihaz pek yok gibi bir şey.

Isınmayan cihaz tabii ki olmaz ama bu cihaz ayrı ya çok basit işlemlerde bile inanılmaz ısınıyor fakat performans kaybı yok garip.

Isınmayan cihaz tabii ki olmaz ama bu cihaz ayrı ya çok basit işlemlerde bile inanılmaz ısınıyor fakat performans kaybı yok garip.

Mesela Xiaomi 12 sıcaklıktan uyarı veriyor. S21 FElerin bataryası işlemciden dolayı az gidiyor. Realme GT 2 de 50 dereceleri görüyor çok ısınıyor. Isınmayan işlemci yok ya anca onu soğutabilen cihaz varsa var. Bakalım gelince göreceğim artık umarım fazla ısınmaz

Başka bir arkadaşımda var buz gibi çalışıyor diyor şans işi biraz sanki
Olabilir belki de bazıları sorunludur. Poco sonuçta x3 proda anakartlar bu yüzden değişti

Pocoyu alan arkadaşta işte GT 2 Pro vardı görüntülü konuşurken cihaz 55 dereceyi görmüş

Bu konuyu F5 siparişi verince görmem peki Yapacak bir şey de yok aslında. Isınmayan cihaz pek yok gibi bir şey.
İnsAllah güzel gelir. Ama ısınması o kadar abartılacak kadar degildi benimkinin. Ben sadece isinmayan uzun sureli olsun demistim. Redmi 12 pro 5G den biraz fazla ısındığını görünce garantiye gönderdim. Bana f5 pro gönderdiler. Cihazda ne problem varsa bir şey demediler. F5 pro da aynı şekilde yine f5 kadar olmasa da ısınıyor ve şarjı cabuk bitiyor nedense .

F5 Pro'nun faturası yok. Degisim geldigi için fatura kesemez zaten bana extra. Neden istemiştin ki?

Benimki ısınmıyor ama arada 10 k var garantinin böyle bir şey yapması saçma geldi doğruysa bende değişiyim diye düşündüm

Benimki ısınmıyor ama arada 10 k var garantinin böyle bir şey yapması saçma geldi doğruysa bende değişiyim diye düşündüm
Belki ellerinde o an kalmamıstır bilmiorum. Yazişmaları attim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-09-14-01-09-29-867_com.whatsapp.jpg
    98,3 KB · Görüntüleme: 98
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…