POCO F5 mi Samsung S22 mi yoksa Samsung S23 FE mi?

Kronik sorunlu falan değil. Bataryası zayıf diye kronik sorunlu damgasını yapıştırmak saçmalık. Üstelik ikisi de yükte 10W tüketimi asiyorken laf etmenin manası yok.

S22 kullanıp pek memnun kalan görmedim, saçmalık değil ayrıca. Bilmenize rağmen önermeniz ilginç. Ve sorun bataryadan kaynaklı değil. Biliyor olmalısınız.

S22 kullanıp pek memnun kalan görmedim, saçmalık dediğiniz doğru ve sizde bunu biliyorsunuz. Hala bilmenize rağmen önermeniz ilginç.
Gene beni sahiplerinin mesajlarını etiketlemeye muhtaç bırakan biri daha.
Bir yıldır kullanıyorum, ısınma sorunu yok. Oyun oynayan biri değilim günü rahatlıkla çıkarıyorum. Oyun oynanacak bir telefon değil onu belirteyim.

4.5 saat çok abartı olmuş 120Hz de bile veriyor o süreyi mobil veri karışık halde.

S22'nin 4 saat ekran süresi yok kanıtları ise.
(Düşük olanlar ben kullanmadım cihazı)

Ben S22 kullanıcısı olarak söylüyorum cihazı Temmuz'dan beri kullanıyorum ekran süresi 4 saat falan değil eğer bütçe var ise kesinlikle alınır S22 @429065 kesinlikle katılıyorum doğru söylüyor çok az ekran süresi için S22'ye S21FE tercih edilmez

Kuzenim S22 kullanıyor. Kendisi 60Hz'de parlaklığı kısıp gün boyu resim çekinip, instagram'da dolaşıyor. Mesajlaşma ve sosyal medya uygulamalarıyla haşır neşir. 7.5 saat ekran açık alıyor. Güç tasarrufu+kısık parlaklık+60hz'de S23FE'de 8 saati bile zorlarsın.

Daha istiyorsan paylaşabilirim?

Gene beni sahiplerinin mesajlarını etiketlemeye muhtaç bırakan biri daha.

Daha istiyorsan paylaşabilirim?

Kullanıcılar diyorsun kardeşim ben telefoncuyum, kime neyi anlatıyorsun?
Standart kullandığı telefondan bir haber olan kişilerin yorumlarını mı ciddiye almamı bekliyorsun saçmalama istersen. Herkes biliyor bu cihazın sorunlu olduğunu. Bile bile de bu kadar körü körüne savunmanız komik. Ve çoğu kullanıcı 60Hz de kullanıyor.
120Hz de kullanan sayısı çok düşük ayrıca. Ki cihazı alanlar belli bir zaman sonra satıyor.
Pile değinmedim bilerek ama pil performansı berbat daha kötüsü işlemcisi çok fazla güç tüketiyor. Bile bile adamın parasını çöpe atmasına sebep olacaksın.
Doğru pili daha çabuk sömüren bir işlemci barındırıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gitsin Maserati almak varken Volkswagen alsın, oldu canım.
Screenshot_20240111_154705_Chrome.jpg
Screenshot_20240111_154754_Chrome.jpg

iPhone 12 dediğin cihaz daha çok tüketiyor. Bir de 1/2.55" sensor, sogutma desen yok falan filan. Aynen çok mantıklıymis. Hadi iPhone 11 aldır millete.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Wanga gelmiş telefoncuyum diyor. 😂
Gitsin Maserati almak varken Volkswagen alsın, oldu canım.
Eki Görüntüle 2081289Eki Görüntüle 2081290
iPhone 12 dediğin cihaz daha çok tüketiyor. Bir de 1/2.55" sensor, sogutma desen yok falan filan. Aynen çok mantıklıymis. Hadi kasaptan öğrendiğin bilgilerle iPhone 11 aldır millete.

Fark ettiysen ikisini de önermedim ve bütçe sordum.
Konun tam olarak bu kadar dışındasın! Komiksin gerçekten. S22 iPhone 11 ve iPhone 12 mantıksız!

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı