POCO F5 mi Samsung S22 mi yoksa Samsung S23 FE mi?

Kamerası S22 ve S23 FE yanında çok sönük kalır.

S23FE alsam sıkıntılımı 8gen1 işlemci çok fazla ya F5 alacağım ya da S23 FE S22'ye çok ısınıyor diyorlar

POCO'nun gece modu bir miktar problemli. Selfie'ler de idare eder. Onun dışında gayet iyi bir cihaz eğer oyun vs oynayacaksanız. Ben olsam F5 tercih ederdim.

S23FE mi alırdın sen F5 mi F5'in işlemcisi muazzam güzel değilmi video kamerası vb nasıl sence?

POCO F5'te kamera diğer bahsi geçen cihazlarla karşılaştırılamaz, bir tarafta amiral gemileri varken öbür tarafta donanıma abanılmış bir orta segment var.

Önerim S23 FE. Yoğun kullanmıyorsanız S22. F5 önermem.

Günlük kullanim için S22/S23 FE, oyun için POCO F5.
Yoğun oyun kullanımında S22 üzer, F5 de kameradan beklentisi olanı uzecektir.

Oyun dediğim PUBG pes mobil FIFA mobil falan bir de sosyal Media uygulamalardan video izleme falan sen hangisini alırdın?

POCO F5'te kamera diğer bahsi geçen cihazlarla karşılaştırılamaz, bir tarafta amiral gemileri varken öbür tarafta donanıma abanılmış bir orta segment var.

Önerim S23 FE. Yoğun kullanmıyorsanız S22.F5 önermem.

S23 FE Snapdragon hali nasıl sence 8gen1 sıkıntılı diyorlar

@Riccardooo bataryayı dert etmezseniz S22 ve S23 FE o oyunları sorunsuz oynatır. Ama bataryaları pek de iyi değil.
Ayrıca bu cihazlarda sosyal medya entegrasyonu yer alıyor, yani yükleme yaptığınız zaman kalite kaybı yaşanmıyor. F5'te bu entegrasyon yok.

8 Gen 1 ile Exynos 2200 benzer olumsuz yanlara sahipler. Sıkıntılı demek yanlış olur. Verimsizlik ve fazla tüketim söz konusu.

@Riccardooo bataryayı dert etmezseniz S22 ve S23 FE o oyunları sorunsuz oynatır. Ama bataryaları pek de iyi değil.
Ayrıca bu cihazlarda sosyal medya entegrasyonu yer alıyor, yani yükleme yaptığınız zaman kalite kaybı yaşanmıyor. F5'te bu entegrasyon yok.

8 Gen 1 ile Exynos 2200 benzer olumsuz yanlara sahipler. Sıkıntılı demek yanlış olur. Verimsizlik ve fazla tüketim söz konusu.

Sen alsan S23 FE mi alırsın yoksa F5 mi? Benim yapacagım iş Günlük sosyal medya Ara sıra fotograf ve video çekimi ama kalitede nereden baksan lazım ve gerekli Oyun (PUBG, Pes, FIFA) Video dizi film vb izleme ama bataryada önemli S23fenin bataryası yine F5'e daha yakın ve S22'den daha iyi değil mi?

@Riccardooo hayır, S23 FE ile S22'nin bataryası yakın. Batarya kapasitesine göre yorum yapılmaz.
Ben bunların arasından S23 FE veya S22 alırdım. Size S23 FE daha uygun gibi.
- Sosyal medyadan dolayı F5'i eliyorum. Ayrıca bu cihazlar arasinda rahat fark edilebilecek şekilde en zayıf kamera paketi F5'te yer alıyor. F5'in bir tek bataryası daha iyi ve Genshin Impact en yüksek grafiklerde oynamadiginiz sürece fark edilir bir oyun performansı farkı olmayacak.

- S23 FE ise S22'den daha iyi termal basarima ve bataryaya sahip. Bu da sizin için daha alınabilir yapıyor. Oyunlarda bir tık daha iyi performans sunacaktır.
S22'nin video performansı, telefoto kamerası, selfie kamerası ve premium hissiyati hariç S23 FE'yi doğrudan geçtiği konu yok.

Ayrıca şu cihazı da değerlendirmenizi öneririm:

@Riccardooo hayır, S23 FE ile S22'nin bataryası yakın. Batarya kapasitesine göre yorum yapılmaz.
Ben bunların arasından S23 FE veya S22 alırdım. Size S23 FE daha uygun gibi.
- Sosyal medyadan dolayı F5'i eliyorum. Ayrıca bu cihazlar arasinda rahat fark edilebilecek şekilde en zayıf kamera paketi F5'te yer alıyor. F5'in bir tek bataryası daha iyi ve Genshin Impact en yüksek grafiklerde oynamadiginiz sürece fark edilir bir oyun performansı farkı olmayacak.

- S23 FE ise S22'den daha iyi termal basarima ve bataryaya sahip. Bu da sizin için daha alınabilir yapıyor. Oyunlarda bir tık daha iyi performans sunacaktır.
S22'nin video performansı, telefoto kamerası, selfie kamerası ve premium hissiyati hariç S23 FE'yi doğrudan geçtiği konu yok.

Ayrıca şu cihazı da değerlendirmenizi öneririm:

Tavsiye için teşekkürler bir de test videolarını izlerim yine o zaman S22'yi eledim S23 FE alırım büyük ihtimal çok teşekkürler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı