POCO F5 önerir misiniz?

RE-pocket

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Graphic Designer
Dostlar selam, bir süredir telefon almayı düşüyorum aklımdaki ilk isim de POCO F5, ama şöyle bir durum var; şu sıralar bu cihazın fiyatı biraz artmış durumda ve ben de paramı doğru cihaza harcamak istiyorum, bunun için de sizlere sormak istedim. POCO F5 bu fiyata alınır mı? Yoksa bu fiyat bandında daha iyi cihazlar var mı? Ve bu arada önceliğim kamera ve pil performansı, çok oyun oynayan biri değilim daha çok sosyal medya, müzik dinleme, film dizi izleme ve kamera performansı benim için daha önemli. He ama tabii atik bir cihaz olması da çok önemli, şu an kullandığım cihaz Redmi Note 7 ve bayağı illallah ettirdi bu cihaz bana.

Şimdiden teşekkürler dostlar.

*Bütçe maksimum 20.000 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kamera için çok büyük beklentilerin yoksa evet. Honor 90'a da bakabilirsin. Senin isteklerin için en iyi cihaz gibi duruyor.

Kamera için çok büyük beklentilerin yoksa evet. Honor 90'a da bakabilirsin. Senin isteklerin için en iyi cihaz gibi duruyor.

Evet Honor 90 da baktıklarım arasında ama, o cihazın işlemcisi POCO'dan biraz daha alt konumda o yüzden ileriki yıllarda yavaşlama problemi çıkarır mı diye düşündüm. Ek olarak OIS olmaması, mono hoparlör ve suya toza dayanıklılık olmaması olayı da var tabii... Siz ne dersiniz peki?

Dediğim gibi performans beklentiniz varsa Poco F5 rakipsiz. Tabi performans dışında işlemci bir telefonun uzun süre kullanılabilirliğini de etkiliyor. Bir tık kamera kalitesinden ödün verirseniz Poco F5 çok iyi f/p telefonu. Honor 90'ın en büyük eksisi işlemci. Kamera ve ekran olarak ise çok iyi. Benim tercihim Poco F5 olurdu o fiyat bandındaki telefonları değerlendirdiğimde.

Kameraya önem veriyorsan salla. Sadece oyun için alınır.
SoC, batarya ve cooling system harici elde tutulur yanı yok.

Kamerası iyi değil. Eğer iyi kamera istiyorsanız başka öneride bulunalım.

Kameraya önem veriyorsan salla. Sadece oyun için alınır.
SoC, batarya ve cooling system harici elde tutulur yanı yok.
Ekranı da eklemek lazım. Elde tutulur yanı yok derken bir telefonda önem verilebilecek her konuda gayet iyi. Sadece kameradan bir tık kısılmış. Günlük kullanımda ciddi bir fark yaratmaz bile. Sallanacak bir telefon değil. Ama kameraya önem verenler için belki ilk öncelik olmayabilir.

Redmi veya POCO'nun kamera odaklı F/P modeli hangisi peki?

Hayır, bir tık falan değil OV64B40 gibi A34 düzeyinde dahi olamayan bir kamera sensörüne sahip.
Ekranı da "al beni" diyen bir özellikte değil. Öne çıkan yanları soğutma + SoC.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…