POCO F5 önerir misiniz?

Kameraya önem veriyorsan salla. Sadece oyun için alınır.
SoC, batarya ve cooling System harici elde tutulur yanı yok.

Hocam yani sence Honor 90 POCO F5'ten daha iyi bir ürün mü? Ek olarak gitar çalıp Reels falan atıyorum o yüzden kamera performansı benim için biraz daha öne çıkıyor, ama işte daha sonra Honor 90'ın işlemcisi aklıma geliyor ve ileriki zamanlarda donma kasma yaratsın istemiyorum.... Ne diyorsun

Hocam yani sence Honor 90 POCO F5'ten daha iyi bir ürün mü? Ek olarak gitar çalıp Reels falan atıyorum o yüzden kamera performansı benim için biraz daha öne çıkıyor, ama işte daha sonra Honor 90'ın işlemcisi aklıma geliyor ve ileriki zamanlarda donma kasma yaratsın istemiyorum.... Ne diyorsun
Honor 90 ve POCO F5 farklı kullanım tiplerine hitap eden telefonlar. Oyun odaklı bir kullanım varsa F5 tercih edin ancak kamera, sosyal medya, film & dizi vb. ön plandaysa Honor 90 tercih edebilirsiniz, 2-3 yıl içerisinde donma kasma yaratmaz, tabii S21 FE varken kesinlikle mantıklı bir cihaz değil.

@RE-pocket Honor 90'ın işlemcisi günlük kullanımda kasacak bir SoC değil. Birçok ağır oyunu bile rahat oynatıyor. En güçlü mid-range SoC'lerden sayılabilir.
Honor 90, POCO F5'ten iyi kamera sunar ama oyun performansında baya zayıf kalır. Aynı özellikleri sunmuyorlar.
Ben ikisini de sallayıp S21 FE tercih ederdim.

Honor 90 ve POCO F5 farklı kullanım tiplerine hitap eden telefonlar. Oyun odaklı bir kullanım varsa F5 tercih edin ancak kamera, sosyal medya, film & dizi vb. ön plandaysa Honor 90 tercih edebilirsiniz, 2-3 yıl içerisinde donma kasma yaratmaz, tabii S21 FE varken kesinlikle mantıklı bir cihaz değil. Honor 90, POCO F5'ten iyi kamera sunar ama oyun performansında bayağı zayıf kalır. Aynı özellikleri sunmuyorlar.

Ben ikisini de sallayıp S21 FE tercih ederdim.

Peki S21FE'yi bu iki telefondan iyi kılan özellikleri nedir peki?

Peki S21FE'yi bu iki telefondan iyi kılan özellikleri nedir peki?
S21 FE'nin, Honor 90'a göre ön kamerada, termal başarımda, arabirimde, SoC'da ve özellikle video performansında ezici bir üstünlüğü var, aynı şeyler SoC ve termal başarım dışında F5 için de geçerli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı