POCO F5 Pro alınır mı?

TouchMyFlow

Hectopat
Hepsiburada üzerinden 18550TL'ye geliyor. iPhone kullanıcısıyım fakat fiyatlarının uçması nedeni ile Android'e yöneldim. Kameranın benim için mükemmel olması gerekmiyor ideal olması yeterli. Isınma ve batarya konusunda sorun yaşamıyım istiyorum sadece. Bu modeli bayağı araştırdım ve fiyatına göre gayet güzel geldi. Lansman fiyatından sonra tekrar zamlandı fakat birkaç gündür lansman fiyatına tekrar düştü. Büyük ihtimalle tekrar zamlanacak ve bir daha düşmeyecek fiyatı. Sizce bu telefon alınır mı? Farklı bir önerisi olan var mı?

Bence bu kadar yüksek fiyatlara POCO gibi bir marka alınmaz, modeli her ne olursa olsun, şu anda iPhone kaç kullanıyorsunuz hocam? Bu fiyatlara 2. El iPhone 12 veya iPhone 13 çok rahatlıkla bulabilirsiniz hocam.

Bence bu kadar yüksek fiyatlara POCO gibi bir marka alınmaz, modeli her ne olursa olsun, şu anda iPhone kaç kullanıyorsunuz hocam? Bu fiyatlara 2. el iPhone 12 veya iPhone 13 çok rahatlıkla bulabilirsiniz hocam.

iPhone SE 2.nesil kullanıyorum fakat ikinci el telefon almayı düşünmüyorum. Bir de 120Hz ekran da benim için çok önemli.

Alınır, bu bütçede alacağınız her telefondan daha premium bir cihaza sahip olacaksınız donanım bakımından. Yalnızca kameraları ortalama. Fakat işlemci olsun, batarya performansı olsun, oyun performansı olsun, Samsung'un tepe cihazlarına rakip olabilecek ekran kalitesi olsun, epey iyi donanıma sahip.

iPhone SE 2.nesil kullanıyorum fakat ikinci el telefon almayı düşünmüyorum. Bir de 120Hz ekran da benim için çok önemli.

IPhone'den Android'e sizin gibi ekonomik sebeplerden dönmüş biri olarak Xiaomi ve POCO gibi Çin telefonlarına geçmenizi asla onermem o rahatlığı alamazsınız. Samsung'a geçmek bence en sağlıklısı olur. Arkadaşın dediği gibi şahsen Android'e geçeceksem S22'ye geçerdim.

Rahatlıktan kastınız nedir?

Olaya burnumu sokuyor gibi oldum ama arkadaş ile aynı fikirdeyiz, rahatlıktan kastı:
Android'de IOS'daki kadar seri ve hızlı olamazsınız, IOS'da animasyonlar vs. Çok daha hızlı, telefon çok daha akıcıymış gibi geliyor, Android'de IOS'da olduğu kadar rahat edemezsiniz.

Yazılım konusundan bahsediliyor muhtemelen. Bana kalırsa göreceli bir kavram bu, One UI'de yapıp da MIUI'de yapamayacağınız hiçbir şey yok. Özellikle POCO F5 Pro düzeyinde donanıma sahip bir telefon kullandığınızda. (Xiaomi'nin giriş telefonları kötü.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…