POCO F5 Pro alınır mı?

Rahatlıktan kastınız nedir?

Rahatlıktan kastım stabil kullanım ve el ergonomisi. IPhone'da sadece telefonu kullanırsınız. Xiaomi telefonlarda sorun çıktımı onlarlada uğraşmanız gerekiyor yazılımları cins biraz. İphone se'den geçeceğim diyorsunuz o geçiş sizi ergonomik olarak yıpratır. S22 öneririm.

Rahatlıktan kastım stabil kullanım ve el ergonomisi. IPhone'da sadece telefonu kullanırsınız. Xiaomi telefonlarda sorun çıktımı onlarlada uğraşmanız gerekiyor yazılımları cins biraz. iPhone SE'den geçeceğim diyorsunuz o geçiş sizi ergonomik olarak yıpratır. S22 öneririm.

Üst düzey bir Android cihaz hiç kullanmadım bu yüzden yorum yapamayacağım. Fakat iOS ile Android arasında dediğiniz gibi stabilite olarak her zaman bir fark olacaktır. O farkı da bence 120Hz ekran ile gidebilirim diye düşünüyorum. Ergonomi açısından sorun değil çünkü büyük telefon istiyorum.

Olaya burnumu sokuyor gibi oldum ama arkadaş ile aynı fikirdeyiz, rahatlıktan kastı:
Android'de IOS'daki kadar seri ve hızlı olamazsınız, IOS'da animasyonlar vs. çok daha hızlı, telefon çok daha akıcıymış gibi geliyor, Android'de IOS'da olduğu kadar rahat edemezsiniz.

Estağfurullah herkesin yorumu önemli. OnePlus'ın bir modelini kullanmıştım fakat emin değilim. Sanırım OnePlus 9'du. 90Hz menüsü çok güzeldi herhangi bir kasma veya eksik görmemiştim.

Son düzenleme:
Üst düzey bir Android cihaz hiç kullanmadım bu yüzden yorum yapamayacağım. Fakat iOS ile Android arasında dediğiniz gibi stabilite olarak her zaman bir fark olacaktır. O farkı da bence 120Hz ekran ile gidebilirim diye düşünüyorum. Ergonomi açısından sorun değil çünkü büyük telefon istiyorum.

Estağfurullah herkesin yorumu önemli. OnePlus'ın bir modelini kullanmıştım fakat emin değilim. Sanırım OnePlus 9'du. 90Hz menüsü çok güzeldi herhangi bir kasma veya eksik görmemiştim.

POCO'lar donanım olarak dopdolu telefonlar bana 6.67 inç fazla geldiğinden tercih etmem ama sizin kullanımınıza bağlı tercih edilebilir. Ama gidip elinize alıp denemeden almanızı önermem. Mağazalarda bulup gidip deneyin. İçinize sinerse alırsınız. 4.7 inç'den 6.7 inç'e geçeceksiniz bayağı fark olacaktır.

POCO'lar donanım olarak dopdolu telefonlar bana 6.67 inç fazla geldiğinden tercih etmem ama sizin kullanımınıza bağlı tercih edilebilir. Ama gidip elinize alıp denemeden almanızı önermem. Mağazalarda bulup gidip deneyin. İçinize sinerse alırsınız. 4.7 inç'den 6.7 inç'e geçeceksiniz bayağı fark olacaktır.

Aslında küçük telefon kullanma sebebim tamamen mecburiyetti. iPad'le birlikte kullandığım için pek uğraşmıyordum ve ekosistemden vazgeçmiyim demiştim. 14 Pro Max ile aynı boyuttaymış. Kullanma fırsatım oldu onu da biraz büyük evet ama alışırım.

Yazılım konusundan bahsediliyor muhtemelen. Bana kalırsa göreceli bir kavram bu, One UI'de yapıp da MIUI'de yapamayacağınız hiçbir şey yok.

Var, MIUI One UI veya IOS'un yanında çok kötü, çok sorunlu bir yazılım, MIUI kullanan bütün telefonlarda fotoğraf ve videolar çok kötü, bunun sebebi MIUI, bunun dışında ayarlar uygulamasında bile reklamlar çıkıyor, One UI ve IOS'un yanında akıcı ve hızlı değil, evet bunlar 50-60 yaşlarında ki bir birey için fazla önemli değil, ama sen, ben, bu konunun sahibi için önemli olabilir.

Var, MIUI One UI veya IOS'un yanında çok kötü, çok sorunlu bir yazılım, MIUI kullanan bütün telefonlarda fotoğraf ve videolar çok kötü, bunun sebebi MIUI, bunun dışında ayarlar uygulamasında bile reklamlar çıkıyor, One UI ve IOS'un yanında akıcı ve hızlı değil, evet bunlar 50-60 yaşlarında ki bir birey için fazla önemli değil, ama sen, ben, bu konunun sahibi için önemli olabilir.

Ben de bu fiyatlarda ve özelliklerde iOS bir cihaz almak isterdim fakat fiyatları malum. Şimdi sipariş verdim. Salı günü kargoya veriliş perşembe günü de teslim gözüküyor. Bakalım umarım memnun kalırım.

Ben de bu fiyatlarda ve özelliklerde iOS bir cihaz almak isterdim fakat fiyatları malum. Şimdi sipariş verdim. Salı günü kargoya veriliş perşembe günü de teslim gözüküyor. Bakalım umarım memnun kalırım.

Hayırlı olsun hocam yine de, isterseniz telefonu kullandıktan sonra buraya bir inceleme tarzında bir yazı yazabilirsiniz, bizide unutmazsanız etikeletlerseniz güzel olur :D

Hepsiburada üzerinden 18550TL'ye geliyor. iPhone kullanıcısıyım fakat fiyatlarının uçması nedeni ile Android'e yöneldim. Kameranın benim için mükemmel olması gerekmiyor ideal olması yeterli. Isınma ve batarya konusunda sorun yaşa mıyım istiyorum sadece. Bu modeli bayağı araştırdım ve fiyatına göre gayet güzel geldi. Lansman fiyatından sonra tekrar zamlandı fakat birkaç gündür lansman fiyatına tekrar düştü. Büyük ihtimalle tekrar zamlanacak ve bir daha düşmeyecek fiyatı. Sizce bu telefon alınır mı? Farklı bir önerisi olan var mı?

Kameradan fazla beklentin yoksa alınır.

Hayırlı olsun hocam yine de, isterseniz telefonu kullandıktan sonra buraya bir inceleme tarzında bir yazı yazabilirsiniz, bizide unutmazsanız etikeletlerseniz güzel olur :D

Tabii merak ettiğiniz testler veya isteğiniz varsa belirtebilirsiniz. İlk izlenimlerimi yazarım belli bir süre kullandıktan sonra da detaylı bir rehber yaparım.

Poco tarafı yazılım desteği ve kamera konusunda Samsung kadar olamasa da güçlü bir cihaz tercih etmişsiniz. İçindeki donanımlar çok güçlü, paranıza değecek herhangi bir endişeniz olmasın.

Kamera konusunda da alternatif olarak GCam kullanabilirsiniz. Google'da GCam for Poco F5 Pro diye aratırsanız az çok fikir sahibi olursunuz. Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı