RXED Centipat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 74 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #1 POCO F5 Pro alacağım ve sadece PUBG Mobile ve Call of Duty Warzone çıkınca yükleyi oynayacağım, bir de YouTube'a girerim. PUBG de kaç FPS alır ve aldığı FPS sabit mi, drop yer mi? Cevaplarsanız çok sevinirim
POCO F5 Pro alacağım ve sadece PUBG Mobile ve Call of Duty Warzone çıkınca yükleyi oynayacağım, bir de YouTube'a girerim. PUBG de kaç FPS alır ve aldığı FPS sabit mi, drop yer mi? Cevaplarsanız çok sevinirim
Benkimim Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #2 Kullanıyorum ve pek yaşamadım böyle bir şey. Artı 0 Eksi
KS KS RXED Centipat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 74 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #3 Benkimim dedi: Kullanıyorum ve pek yaşamadım böyle bir şey. Genişletmek için tıkla... yani cihaz akıcı mı pubg de felan? Artı 0 Eksi
Benkimim dedi: Kullanıyorum ve pek yaşamadım böyle bir şey. Genişletmek için tıkla... yani cihaz akıcı mı pubg de felan?
Benkimim Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #4 Evet bazı ayarları yapınca dropsuz oynayabilirsiniz. Artı 0 Eksi