Ben S21 FE kullanıcısıyım. Türkiye'de satışı olmayan Snapdragon 888 işlemci bulunuyor. 120Hz çok güzel. Kamera gece modunda bile düşük ışıkta harika fotoğraflar çekiyor. Zoom desen çok iyi Samsung'tan bahsediyoruz sonuçta
oyun performansı olarak ben PUBG denedim. HDR modunda sabit 60 veriyor. FPS sayacı açarak kontrol ettim. Akıcıda da sabit 60 veriyor. Telefonun sınırlarını zorlamak için GFX tool ile akıcı modda 90FPS etkinleştirdim ve şaşırtıcı şekilde 83-90 arası FPS verdi beni memnun etti. Ultra HD açıyor 45FPS olarak. Güzel telefondur Android 16 alacak diyorlar. 15 kesin alacak ama 16 hakkında net bilgim yok. Sorun varsa sorabilirsin. Batarya konusunda günlük kullanımda 7 saat ekran açık veriyor 60Hz ile. 120Hz açınca 5 saatlere düşüyor ekran açık süresi.
Samsung'un ekranı yeterli olacaktır bence S10E'den geçtim ben çerçevenin inceliği vs. ekranın kusursuzluğu gerçekten güzel telefon. Al bence. Exynos 2100 aşağı yukarı SD888'le aynıdır bence. Tabii eksileri vardır ama hissedeceğini sanmıyorum. Bütçeni arttırabilirsen S22 alarak 8 gen 1 ile çok güzel bir işlemciye sahip olabilirsin. Her Samsung telefonuna kronik işlemcili diyen tayfaya kulak asma.