POCO F5 vs S21 FE

mstvvo

Decapat
Katılım
15 Haziran 2021
Mesajlar
111
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Neredeyse 4 yıldır Xiaomi Redmi Note 8 Pro kullanıyorum. Bütçe 18k en fazla 20k olabilir. Çok oyun oynamam. Normal gunlerde ortalama 5-6 saat sosyal medyada zaman geçiririm tatillerde bu süre uzuyor dizi film vs derken 10-12 saati buluyor. Şarj konusunda F5 daha önde ancak dediğim gibi 4 yıldır MIUI kullanıyorum ve arayuzu sıkıcı gelmeye ve kasmalara basladı. S21FE arayüzü daha iyi gibi. Yazılım desteği ve uzun yıllar kullanma acısından da S21FE önde gibi. Kısaca tek sıkıntım uzun kullanımda uzer mi cok ısınıyor mu? Kamera ise pek önemli değil pek kullanmıyorum.
 
Ben iki farklı yerden Poco F5 aldım. İkisinde de telefon açılmadı. S21 FE iyi bir seçenek gibi gözüküyor. One UI 6.0 ile biraz daha stabilleşecektir.
 
Ben yurt dışı telefon almanı tavsiye ederim. Ben 12t Pro almıştım çift simli 4+4 ay net kullanıyorsun sonra eski telefonunu kullanırsın 3-4 ay veya telefonculara açtırırsın ama ben Huawei Mate 10 Pro telefonumu satmadım şu an 1 ay daha onun içinde kullanıyorum hattı ve yeni yıla girince yine 4+4 ay kullanımım olacak. Madem bu kadar uzun süre medya kullanımı yapıyorsun o zaman git en sağlamını al bence. Şu an Sahibi'de sıfır kapalı kutu Xiaomi 13-13T-13T Pro senin limitine uygun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı