POCO F6 Pro alınır mı?

Thaldenor

Kilopat
POCO F6 Pro almayı düşünüyorum. Fiyatının POCO cihazlar için biraz yüksek olduğu görüşüne katılsam da cihaz özellikleri hoşuma gitti. Eğer alınır derseniz 12 GB 512 modeli mi yoksa 16 GB 1TB modeline mi yönelmeliyim? 12 GB ile 16 GB modelleri arasındaki fark fiyat farkına değer mi?

RAM yeterince yüksek ve 1 TB gereksiz bir şey eğer fiyatı tuzlu ise Infinix Note 30 veya 40 düşünebilirsin şu anda en iyi F/P telefonlardandır.

RAM yeterince yüksek ve 1 TB gereksiz bir şey eğer fiyatı tuzlu ise Infinix Note 30 veya 40 düşünebilirsin şu anda en iyi F/P telefonlardandır.

1TB bence de gereksiz depolama alanı sorununu 256 GB bile kullansam çekeceğimi düşünmüyorum. Asıl kafamı kurcalayan 12 GB ile 16 GB RAM arasında ne kadar büyük bir farklılık olduğu. Çünkü aralarında 5000TL gibi bir fark var ve bu fark bu fiyat bandında bence hiç de az değil.

O fiyat bandında Samsung almanızı öneririm.

Ayrıca epeyde yorumlara bakarsanız anlarsınız bence

Böyle bir cihaz baktığın için söylüyorum, kamera odaklı değilsin. Bu yüzden hem tasarımı hem de işlemcisi için F6 düz modeli daha mantıklı. Bu seri garip olmuş, 8sgen3 gen2'den daha iyi gibi duruyor.

Fiyatı düşünce alırız bende alacağım

Evet kamera odaklı değilim. Çok fotoğraf/video çeken birisi değilim bu sebeple kamerası bana yeterli geldi. Tasarım, görsellik ve performans benim için daha ön planda. F6'nın tasarımını çok beğenmedim açıkçası. Ekran kartı, renk ve ekran performansı olarak F6 Pro daha çok ilgimi çekiyor ayrıca tasarımı da oldukça hoşuma gitti. 8 gen 2 hala 8S gen 3'ten daha iyi ama fark çok az olduğu için göz ardı ediyorum.

Fiyatı düşünce alırız bende alacağım

Fiyat konusunda son zamanlarda hiçbir şey belli olmadığından buna güvenemiyorum. Malum her an her şey olabiliyor. Yarın cihazın fiyatı 10.000TL artsa da şaşırmam düşse de şaşırmam.

Son düzenleme:
Artarsa satamaz şu an bile satamıyorlar artmayacağını umuyorum mnatıken

Artarsa satamaz şu an bile satamıyorlar artmayacağını umuyorum mnatıken
Farazi söylemiştim onu söylemek istediğim konu ekonominin tahmin edilemezliği aslında.

O fiyat bandında Samsung almanızı öneririm.

Ayrıca epeyde yorumlara bakarsanız anlarsınız bence

40.000 bandına çok çıkmak istemiyorum. O yüzden 16 GB versiyonundan uzaklaşmak isteyerek bu sorum ile ilgili konu açmıştım. S23 Ultra haricine uzağım, S23 Ultra da S24 seriisi çılmışken çok mantıklı gelmiyor. S24+ olabilir fiyat olarak F6 Pro'ya en yakın. Özelliklerde de ikisinin de artısı eksisi olsa da Samsung'un güvenilirliği tabii ki benim için de ön planda. Lakin S24+ için 40.000TL vermektense F6 Pro'ya 30.000TL vermek daha mantıklı geliyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…