POCO F6 Pro alınır mı?

Sonuç olarak F6 Pro alınacağını varsayarsak. Asıl sorum 37.500TL 16 GB versiyonu, 32.500 12 GB versiyonu. 4 GB RAM farkı 5000TL için değer mi? En kafama takılan soru bu açıkçası.

Pro versiyonu fiyatını hak etmiyor. Bu fiyat bandına çıkabiliyorsan başka cihazlara yönelmeni tavsiye ederim. Ancak Poco F6, F6 Pro'ya göre F/P açısından daha iyi bir seçenek. Ben de Poco F6 sipariş ettim.

RAM yeterince yüksek ve 1 TB gereksiz bir şey eğer fiyatı tuzlu ise Infinix Note 30 veya 40 düşünebilirsin şu anda en iyi F/P telefonlardandır.
Arkadaş snapdragon 8 gen 2'li cihaz soruyor siz g99'lu fiyat olarak tamamen alakasız cihaz öneriyorsunuz.
Bana o fiyatlarda s23,s24 daha mantıklı geliyor. Ve poco'ya sunulan miui/hyperos hep daha dandik hissettiriyor bana.

POCO F6 Pro almayı düşünüyorum. Fiyatının POCO cihazlar için biraz yüksek olduğu görüşüne katılsam da cihaz özellikleri hoşuma gitti. Eğer alınır derseniz 12 GB 512 modeli mi yoksa 16 GB 1TB modeline mi yönelmeliyim? 12 GB ile 16 GB modelleri arasındaki fark fiyat farkına değer mi?
Değmez, ayrıca F6 daha mantıklı derim, aralarındaki fark neredeyse çok az.

Sonuç olarak F6 Pro alınacağını varsayarsak. Asıl sorum 37.500TL 16 GB versiyonu, 32.500 12 GB versiyonu. 4 GB RAM farkı 5000TL için değer mi? En kafama takılan soru bu açıkçası.
Ne kadar kullanmak isteyeceğine bağlı bence. 8 GB bile şu an gayet yeterli gibi bana kalırsa. Uzun ömürlü olması açısından 12 GB yeterli olur en az birkaç sene. Laptop gibi 16 GB ram şu anda fazla geliyor. Fiyat farkını vermeye değmeyebilir. Ayrıca düz F6 serisi daha fiyatını hak eden bir cihaz bana kalırsa.

Şu anda Note 30 kullanıyorum hiçbir oyunda kasma donma yok mükemmel bir telefon sadece 10000TL için.
Ben note 11 pro kullanıyorum. Sadece 1 yıl güncelleme desteği verdiler. Ve güzelim telefonu xos 10'da bıraktılar. Hem de custom rom desteği yok. Zaten xos da stabil çalışmıyor. Ekranda ghost touch problemi çıkmaya başladı. Kendi kendine bir yerlere tıklıyor. İnfinix yerine daha güncel ve modern telefonlar seçilebilir.

Ben Note 11 Pro kullanıyorum. Sadece 1 yıl güncelleme desteği verdiler. Ve güzelim telefonu XOS 10'da bıraktılar. Hem de Custom ROM desteği yok. Zaten XOS da stabil çalışmıyor. Ekranda ghost touch problemi çıkmaya başladı. Kendi kendine bir yerlere tıklıyor. Infinix yerine daha güncel ve modern telefonlar seçilebilir.

Şu anda 40 serisi çıktığı için Note 30 daha 2 yıl güncelleme desteği garantilidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı