POCO F6 vs S23 FE

Bütçe
23 Bin Tl

Antony Montana

Femtopat
Daha fazla  
Bugün S23FE sipariş verdim ancak çoğu kişi aşırı ısınıyor ve pili çok hızlı bitiyor gibi yorumlar yapmış. Genellikle oyun oynar sosyal medya kullanırım 5 saat kadar günde bazen daha az. Oynadığım oyunlar wotb ve War Thunder Mobile.
Sizce siparişi iptal edip POCO F6 tercih etmeli miyim ya da başka bir öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok oyun oynayan biriyseniz POCO tercih ediniz Samsung cihazlar gündelik kullanım için uygundur. Yazılım olarak Samsung öndedir.

S23 Fe. Neden dersende S serisinin güvenilirliği ve Samsungun yapmış olması ve Poconun güvenilir olmaması.

Pili 6 saat gider tahminimce aşırı bir ısınma olacağını sanmıyorum. Her telefon ısınıyor.

Eğer öğrenci mailiniz varsa Samsung'tan öğrenci indirimiyle 24,649TL'ye S24 FE alabilirsiniz.

F6 ile S23FE arasında inanılmaz farklar yok gözüküyor. Ben ilk telefonum Redmi Note 7 ile kötü geçmişim olduğundan Xiaomi markasını büyük ihtimal ömrüm boyu tercih etmeyeceğim. Samsung gayet iyi ve güvenilir marka olduğundan S23FE tercih ederdim. Ayrıca almışken iptal etmek de çok saçma bence. S23 FE kullanan arkadaşım vardı diye hatırlıyorum fakat telefonu nasıl diye sormamıştım. Takır takır kullanıyordu.

Daha iyi tercih olur işlemci olarak daha iyi son serisinde Exynos'un iyi olduğu söyleniyordu.

Pili 6 saat gider tahminimce aşırı bir ısınma olacağını sanmıyorum. Her telefon ısınıyor.

13 Pro Max kullanıyorum oyun oynarsam o da ısınıyor hocam haklısınız . Telefonlarda soğutucu kullanılmıyor gibi gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…