POCO F6 vs S23 FE

Bütçe
23 Bin Tl
Bugün S23FE sipariş verdim ancak çoğu kişi aşırı ısınıyor ve pili çok hızlı bitiyor gibi yorumlar yapmış. Genellikle oyun oynar sosyal medya kullanırım 5 saat kadar günde bazen daha az. Oynadığım oyunlar wotb ve War Thunder Mobile.
Sizce siparişi iptal edip POCO F6 tercih etmeli miyim ya da başka bir öneriniz var mı?
Ben Samsung A23 ile netflix'te günde 2-4 film seyrettiğim oldu telefon çok iyi. Samsung S23 FE öneriyorum.

İlk geldiği zaman 1-2 hafta şarjın hızlı bitebilir ileriki süreçte kendini optimize edecektir hayırlı olsun hocam pişman kalmayacağınızı umuyorum.

Bugün elime ulaştı genel olarak çok beğendim
Biraz ısınıyor açıkçası bir de şarjı biraz hızlı gidiyor pil optimizasyonu tamamlanınca ısınma ve şarj sorunu çözülür mü?

Dosya Ekleri

• IMG_20241017_210639.jpg
    IMG_20241017_210639.jpg
    105 KB · Görüntüleme: 32
Bugün elime ulaştı genel olarak çok beğendim.
Biraz ısınıyor açıkçası bir de şarjı biraz hızlı gidiyor pil optimizasyonu tamamlanınca ısınma ve şarj sorunu çözülür mü?

Exynos islemciden dolayi bir tik fazla isinir optimizayson olunca çözülür.

Samsung'lar tasarimdan dolayi bir tık fazla ısınıyor diye biliyorum hocam bende MediaTek işlemci var oda isiniyor ama fazla rahatsiz etmez.

Exynos islemciden dolayi bir tik fazla isinir optimizayson olunca çözülür.

Samsung'lar tasarimdan dolayi bir tık fazla ısınıyor diye biliyorum hocam bende MediaTek işlemci var oda isiniyor ama fazla rahatsiz etmez.

Isınıyor ama telefon çok hızlı soğutuyor kendini ayrıca oyunlarda gerçekten güzel performans veriyor optimizasyon tamamlanınca tadından yenmez bir telefon olur gibi.

Ikinci günüm gerçekten pil ve ısınma açısından iyileşme var hocam
Optimizasyon tamamlanınca ısınma ve şarj sorunu çözülür bence bu gidişle.
Samsung telefonlar öyle ilk alındığında hep pil sorunu var diyip ön yargı oluşturuyorlar ama iki hafta kullanınca düzeliyor. Tavsiyem Youtube gibi Netflix gibi izlediğiniz veya maksimum 60 FPS desteği veren oyunları, Modlar ve Rutinler bölümünden 60 hz e çekmenizdir. Bu 1.5 saat daha fazla pil ömrü kazandırır size.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı