POCO F7 alınır mı?

Bütçe
24-25.000

ege_xx

Femtopat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller, S20FE kullanmaktayım pil kötüleşmesi ve yazılım desteğinin bitmesinden dolayı cihaz değiştirmeyi düşünüyorum. POCO F7 gözüme takıldı Xiaomi sitesinde bin TL kupon ile 24.000TL cihaz gayet iyi gözüküyor kağıt üstünde, ne kadar uzun kullanım sonrasında olmasa da incelemelerde de genel anlamda iyi şeyler söylemişler ve pil veya termal anlamda sorun belirtmemişler sizce alınır mı?

Ayrıca One UI'dan sonra HyperOS sorgulatıyor reklamlı oluşu ve fazlaca iOS benzeri oluşundan sorun yaratır mı alışmada veya kullanımda reklamlarla?

Herkese iyi sosyaller, S20FE kullanmaktayım pil kötüleşmesi ve yazılım desteğinin bitmesinden dolayı cihaz değiştirmeyi düşünüyorum. POCO F7 gözüme takıldı Xiaomi sitesinde bin TL kupon ile 24.000TL cihaz gayet iyi gözüküyor kağıt üstünde, ne kadar uzun kullanım sonrasında olmasa da incelemelerde de genel anlamda iyi şeyler söylemişler ve pil veya termal anlamda sorun belirtmemişler sizce alınır mı?

Ayrıca One UI'dan sonra HyperOS sorgulatıyor reklamlı oluşu ve fazlaca iOS benzeri oluşundan sorun yaratır mı alışmada veya kullanımda reklamlarla?

Amaç sadece oyun değilse almazdim. S24FE daha mantikli bir seçenek olur genel kullanım için.

Reklamları kapatırsın orasını dert etme, ya da kapalı olur direk çıkmazlar. Performans, batarya önemliyse tercih edebilirsin bu fiyat bandında gayet iyi. Ön kamerası kötü ama bunu belirteyim, arka kamerası gene idare eder.

Oyun oynamayacağım, bakınca ui kamera ve güncelleme konusunda kötü ekran tartışılır işlemci ve termal bakımdan iyi. S24fe ye baktım yakınımda kullananda var ancak çerçeveleri kalın geldi ayrıca exynos sorgulatıyor acelem yok sizce s25 fe yi beklemeli miyim?

Poco işlemci bakımından iyi diğer şeylerden kısıp işlemciye yatırıyorlar, haliyle çok dengeli olmuyor. Amaç önemli oyun ise fiyatında mükemmel diyebilirim.

Oyun dışında POCO'nun tercih edileceğini sanmam. Gündelik olarak kullanıcaksan S24 FE veya Honor 200, Honor 400 modellerine bakabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı