POCO F7 Ultra vs Samsung S23 Ultra

Kerim_Cn

Centipat
Daha fazla  
F7 ultranın işlemcisi güzel.
Snapdragon 8 elit.
S23 ultranında hem işlemcisi.
Snapdragon 8 gen 2
Hem de 10 X optik Zoom kamerası güzel.
Hemen hemene globalleri aynı fiyat.

Aynı parayı verip 2023 bir cihaz almak var aynı parayı verip yeni çıkmış bir cihazı almak var, emin olamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcisine aldanmayın. Samsung premium cihaz, POCO ilk defa bu seviyeye çıkmış gibi görünen bir cihaz.

POCO'nun eksileri;
2025 yılında USB 2.0 kullanıyor.
Li-Po batarya
Ön kamera 1080p
En fazla 2.5X Zoom (optik)

POCO almak için hiçbir sebep yok.

Poco performans ve batarya odaklı cihaz. Kamerası iyi değil, oyun oynuyorsanız belki tercih edilebilir. Gündelik olarak kullanılacaksa S23 Ultra daha iyidir.

Son düzenleme:
Performans ve batarya olarak F7 ultra daha iyi, oyun oynayacaksan alınır. Kamerasından bir beklentin olmasın özellikle ön kamerası kötü. Kamera olarak S23 Ultra daha iyi ve kalemi de var. Kararını sen ver.

2 yıldır S23+ kullanıyorum. Emin olun snapdragon 8gen2 çok güçlü bir işlemci. Elite ile aralarında dağlar yok.
Yerinizde olsam hiç düşünmeden S23U alırdım. Eşimde S21U var. Kameradaki 100X çok hoşunuza gidecek emin olun. S23U nun kalemi de çok şık. Kasa olarak ta premium bir kalite. Ben S23+ ile kılıf kullanmadan su altı fotoğraf ve videoları çekiyorum.
Düşünmeyin bile. S23U alın geçin. PocoF7U dan daha uzun süre kullanacağınıza da emin olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı