Reklam falan yok reis benim hiç karşıma gelmedi reklam falan görmedim yaniDedikleri kadar reklam çıkıyor mu peki Poco da? Bende Redmi kullanıcısıyım fakat o kadar reklam yok.
Reklam falan yok reis benim hiç karşıma gelmedi reklam falan görmedim yaniDedikleri kadar reklam çıkıyor mu peki Poco da? Bende Redmi kullanıcısıyım fakat o kadar reklam yok.
Rica ederiz, hayırlı olsun, nasıl memnunmusun?Poco F7 Ultra aldım arkadaşlar, teşekkürler cevaplarınız için.
Rica ederiz, hayırlı olsun, nasıl memnun musun?
Hayırlı olsun tekrardan beğenmene sevindim, bana göre de kamerası çok iyi, şuan ki ultra, pro, max telefonlarla kapışan kamerası var arka kamera olarak beğendim ben baya. Pocodan beklemiyordum bu kadar, kameraya el atmış olması sevindirdi. Oyun performansı ayrı bir güzeldir zaten. F/p amiral gemisi olmuş. Evet o özellik harika mi transfer. Güle güle kullan.Deneme amaçlı telefonu açtım, ilk izlenimlerim;
Kamerası denilenin aksine gayet güzel, onu söyleyebilirim ve telefon cidden hızlı. Amiral gemisi olduğunu hissettiriyor. Menüler arası geçişlerde vs en ufak takılma vs yok. Oyun performansına bakamadım henüz. Benim şu anlık en hoşuma giden yanı Mi Transfer olayı oldu, eski telefonumda Xiaomi ve bu uygulama sayesinde yaklaşık 45 dk gibi bir sürede, eski telefonumu %90 oranında yenisine aktardım.
Tank kılıf sipariş ettim Temu üzerinden, o gelene kadar mecburen Note 10 Pro'dan devam![]()
Hayırlı olsun tekrardan beğenmene sevindim, bana göre de kamerası çok iyi, şu anki Ultra, Pro, Max telefonlarla kapışan kamerası var arka kamera olarak. Oyun performansı ayrı bir güzeldir zaten. F/P amiral gemisi olmuş. Evet o özellik harika mi transfer. Güle güle kullan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.