Başlıkta belirtildiği gibi, sizce hangi telefonun tercih edilmesi daha iyi olur? 15t beklemek mantıklı olur mu?
Oyunlarda iyi bir performans beklerim, kameranın ortalama olması yeterli benim için.Ne amaçla kullanacaksın?
Oyunlarda iyi bir performans beklerim, kameranın ortalama olması yeterli benim için.
Poco serisi için ısınma sorunu var deniyor, bi bilginiz var mı F7 için?F7 daha mantıklı olur o zaman.
Yerinde olsam S24 FE veya bütçe arttırıp Honor 400 Pro alırdım.
F6 kullanıyorum.
POCO serisi için ısınma sorunu var deniyor, bir bilginiz var mı F7 için?
POCO serisi için ısınma sorunu var deniyor, bir bilginiz var mı F7 için?
S24'ün şarj, batarya, ekran ve performans konuları beni tereddütte bırakıyor açıkçası. Kamerası iyi olabilir fakat benim önceliğim değil. Honor için bir şey diyemiyorum.
Beğendim zaten cihazı ama tamir gerektiren bir olay olması durumunda vesaire telefon elimde kalır gibi bi korkum varF6 da var. F7 metal kasa olduğu için muhtemelen F6 kadar yoktur.
İnceleyein hocam beğeneceğinizi düşünüyorum 400 Pro'yu.
Beğendim zaten cihazı ama tamir gerektiren bir olay olması durumunda vesaire telefon elimde kalır gibi bir korkum var![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.