Poco konsol alınır mı?

Alınmaz.Tam bi’ dolandırıcı sitesine benziyor diyecektim ki aşağı kaydırmamla anlaşıldı zaten.Botlar fake mesaj atmış ürün çok güzel diye :D

Hangi Türk böyle Türkçe konuşuyor 😄 Çok belli bot olduğu.

Dosya Ekleri

• IMG_6589.jpeg
    IMG_6589.jpeg
    323,9 KB · Görüntüleme: 201
Ek bi' not olsun
1)Görseldeki erkek fotoğrafı fake.
2) Yazdığı yorumda …. Birlikte gelir yazmış. Adam sanki ürünü almamışta satmaya çalışıyor gibi :D
3)Tahmini teslimat süresi 2 Ocağa kadar devam edebiliyor. Muhtemel olarak sizi kuru bahaneleriyle ‘'kargo şurada, en kısa zamanda gelecek, durumunuzu anlıyorum çok üzgünüm" gibisinden ayakta uyutacaklar. Dikkatli olmakta fayda var böyle sitelerin yanından bile geçmeyin.

Dosya Ekleri

• IMG_6590.jpeg
    IMG_6590.jpeg
    300,9 KB · Görüntüleme: 147
Ek bi' not olsun
1)Görseldeki erkek fotoğrafı fake.
2) Yazdığı yorumda …. Birlikte gelir yazmış. Adam sanki ürünü almamışta satmaya çalışıyor gibi :D
3)Tahmini teslimat süresi 2 Ocağa kadar devam edebiliyor. Muhtemel olarak sizi kuru bahaneleriyle ‘'kargo şurada, en kısa zamanda gelecek, durumunuzu anlıyorum çok üzgünüm" gibisinden ayakta uyutacaklar. Dikkatli olmakta fayda var böyle sitelerin yanından bile geçmeyin.
Yok hocam yorumu Hakan Çalhanoğlu yazmış gerçek bence😁. Şaka bir yana böyle ürünlerde yorumları kontrol etmek de önemli iyi yakalamışsınız.

Ek bi' not olsun.
1)görseldeki erkek fotoğrafı fake.
2) yazdığı yorumda …. Birlikte gelir yazmış. Adam sanki ürünü almamışta satmaya çalışıyor gibi :D
3)tahmini teslimat süresi 2 ocağa kadar devam edebiliyor. Muhtemel olarak sizi kuru bahaneleriyle ‘'kargo şurada, en kısa zamanda gelecek, durumunuzu anlıyorum çok üzgünüm" gibisinden ayakta uyutacaklar. Dikkatli olmakta fayda var böyle sitelerin yanından bile geçmeyin.

Hakan ç. Demiş bence bu hakan çalhanoğlu olabilir hocam(!)

Şaka maka nasıl bu kadar insanı aptal gibi görüp hala böyle bot yorum yaptırıyolar anlamıs değilim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı