POCO Launcher Redmi Note 12 Pro 5G'de kullanılır mı?

Launcher'i daha hızlı orijinal Launcher'de drop yiyebiliyorsun.

Geçenlerde bir program indirdim, tüm uygumaları sürekli 120 Hz'de çalıştırıyor. Örneğin ben Brawl Stars oynarken başta 60 FPS oluyor, oyun içinde pil tasarrufu aç-kapa yapınca 120 FPS oluyordu. Bu program sayesinde bunu yapmama gerek kalmadan otomatik 120 FPS'e alıyor oyunu. Diğer oyunlar ve uygulamalar içinde böyle. Ve ana ekranda vs drop yemiyorum artık.

Geçenlerde bir program indirdim, tüm uygumaları sürekli 120 Hz'de çalıştırıyor. Örneğin ben Brawl Stars oynarken başta 60 FPS oluyor, oyun içinde pil tasarrufu aç-kapa yapınca 120 FPS oluyordu. Bu program sayesinde bunu yapmama gerek kalmadan otomatik 120 FPS'e alıyor oyunu. Diğer oyunlar ve uygulamalar içinde böyle. Ve ana ekranda vs drop yemiyorum artık.

Adı nedir?

Setedit. Uygulamaya girip aşağı inip user_screen_refresh_rate isimli bir ayarı bulmanız gerekecek. Sonra ona tıklayıp edit Value'ye tıklayacaksınız. Orada normalde 120 yazıyor siz silip 1 yazın. İşlem bu kadar. Tabii eksi olarak örneğin YouTube'da 60 FPS video izlemenize rağmen cihazın ekranı 120 Hz olduğundan fazla pil tüketebilir, yani video izlerken vs cihazı pil tasarrufuna almanız gerekecek. Ve eğer ayarlardan ekran yenileme hızını değiştiriseniz bu ayarı yeniden yapmanız gerekir. Ayarlarda ekran yenileme hızı 1 olarak gözükcektir, ama 120 hz dir aslında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı