F FatalCastle Femtopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar cihaz hiçbir şekilde açılmıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi benim bunu kapağını açmadan düzeltme şansım yok mu acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2022
Arkadaşlar cihaz hiçbir şekilde açılmıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi benim bunu kapağını açmadan düzeltme şansım yok mu acaba?
OverRar00 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 964 Çözümler 3 12 Haziran 2022 #2 FatalCastle dedi: Arkadaşlar cihaz hiçbir şekilde açılmıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi benim bunu kapağını açmadan düzeltme şansım yok mu acaba? Genişletmek için tıkla... Brick mi oldu yoksa direk öldü mü? Artı 0 Eksi
FatalCastle dedi: Arkadaşlar cihaz hiçbir şekilde açılmıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi benim bunu kapağını açmadan düzeltme şansım yok mu acaba? Genişletmek için tıkla... Brick mi oldu yoksa direk öldü mü?
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 12 Haziran 2022 #3 OverRar00 dedi: Brick mi oldu yoksa direk öldü mü? Genişletmek için tıkla... Soft-brick mi yoksa hard-brick mi demek istediniz sanırım. EDL modda kurtarma derdine düştü ise hard-brick'tir. Cihazınızı tamamen kapatıp, güç tuşu ile ses kısmaya basarken hızlıca kabloyu takmayı deneyin. Kablo PC'de takılı olsun ve sürücüler yüklü olsun. Artı 0 Eksi
OverRar00 dedi: Brick mi oldu yoksa direk öldü mü? Genişletmek için tıkla... Soft-brick mi yoksa hard-brick mi demek istediniz sanırım. EDL modda kurtarma derdine düştü ise hard-brick'tir. Cihazınızı tamamen kapatıp, güç tuşu ile ses kısmaya basarken hızlıca kabloyu takmayı deneyin. Kablo PC'de takılı olsun ve sürücüler yüklü olsun.
KS KS F FatalCastle Femtopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #4 Polorchen dedi: Soft-brick mi yoksa hard-brick mi demek istediniz sanırım. EDL modda kurtarma derdine düştü ise hard-brick'tir. Cihazınızı tamamen kapatıp, güç tuşu ile ses kısmaya basarken hızlıca kabloyu takmayı deneyin. Kablo PC'de takılı olsun ve sürücüler yüklü olsun Genişletmek için tıkla... Sonrasında ne yapacağım. Bide Fastboot menüsüne geçmeden ROM atılamaz mı? Artı 0 Eksi
Polorchen dedi: Soft-brick mi yoksa hard-brick mi demek istediniz sanırım. EDL modda kurtarma derdine düştü ise hard-brick'tir. Cihazınızı tamamen kapatıp, güç tuşu ile ses kısmaya basarken hızlıca kabloyu takmayı deneyin. Kablo PC'de takılı olsun ve sürücüler yüklü olsun Genişletmek için tıkla... Sonrasında ne yapacağım. Bide Fastboot menüsüne geçmeden ROM atılamaz mı?
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 13 Haziran 2022 #5 FatalCastle dedi: Sonrasında ne yapacağım. Bide Fastboot menüsüne geçmeden ROM atılamaz mı? Genişletmek için tıkla... EDL ile atabilirsiniz. Qfil ya da Xiaomi Flash araçlarıyla atmayı deneyin. Artı 0 Eksi
FatalCastle dedi: Sonrasında ne yapacağım. Bide Fastboot menüsüne geçmeden ROM atılamaz mı? Genişletmek için tıkla... EDL ile atabilirsiniz. Qfil ya da Xiaomi Flash araçlarıyla atmayı deneyin.
KS KS F FatalCastle Femtopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #6 Polorchen dedi: EDL ile atabilirsiniz. Qfil ya da Xiaomi Flash araçlarıyla atmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat bir şey olmadı. Sadece Şarj simgesi geldi (videoaki gibi) herhangi bi yere giremiyorum. Artı 0 Eksi
Polorchen dedi: EDL ile atabilirsiniz. Qfil ya da Xiaomi Flash araçlarıyla atmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat bir şey olmadı. Sadece Şarj simgesi geldi (videoaki gibi) herhangi bi yere giremiyorum.