wosvos72
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- İç Mimar
Hocam tablette yüklü gelen uygulamalarda WPS Office diye bir uygulama var. Orada herhangi bir PDF üzerinde sağ üstte kalem işareti var. Deneyebilmeniz mümkün müdür? Kalemle yazı yazarken elinizi ekrana koyunca kalemi mi algılıyor yoksa elinizi de mi algılıyor? Kalemi çekip elinizi dokununca ekranı kaydırıyor mu yoksa kalem gibi eliniz de mi yazıyor?
Eve gidince denerim. Ben mi Kanvas'ı denemiştim bir şey çizerken elim değince kalemden başka bir şeyi algılamıyordu.
Hocam tablette yüklü gelen uygulamalarda WPS Office diye bir uygulama var. Orada herhangi bir PDF üzerinde sağ üstte kalem işareti var. Deneyebilmeniz mümkün müdür? Kalemle yazı yazarken elinizi ekrana koyunca kalemi mi algılıyor yoksa elinizi de mi algılıyor? Kalemi çekip elinizi dokununca ekranı kaydırıyor mu yoksa kalem gibi eliniz de mi yazıyor?
WPS Office'i açtım bir PDF dosyasında kalemi seçtim. Yazı yazarken elim ekrana değse bile kalemi algılıyor sadece ve yazmaya devam ediyor. Kalemi ekrandan çekince de kaydırabiliyorum, yazmaya devam etmiyor.
Son düzenleme: