Poco X3 alınır mı?

2 3 sene çok rahat kullanırsınız. Poco X3, Realme 6 Pro, 7 Pro, Samsung M51, Mi Note 10 Lite. Hangisinin özellikleri sizin ihtiyaçlarını karşılayacak ve alışkanlıklarınıza bağlı olarak seçimi siz yaparsınız.

Mesela AMOLED istiyorsanız bu fiyat aralığında ekran tazeleme oranından feragat etmeniz gerekiyor. Yada ekran tazelemesi iyi olan istiyorsanız o zaman 90 HZ ile ya Realme 6 Pro veya 120 HZ ile Poco X3 tercih etmeniz lazım.

2 3 sene çok rahat kullanırsınız. Poco X3, Realme 6 Pro, 7 Pro, Samsung M51, Mi Note 10 Lite. Hangisinin özellikleri sizin ihtiyaçlarını karşılayacak ve alışkanlıklarınıza bağlı olarak seçimi siz yaparsınız.

Mesela AMOLED istiyorsanız bu fiyat aralığında ekran tazeleme oranından feragat etmeniz gerekiyor. Yada ekran tazelemesi iyi olan istiyorsanız o zaman 90 HZ ile ya Realme 6 Pro veya 120 HZ ile Poco X3 tercih etmeniz lazım.

Hocam Xiaomi'yi insanlar yazılımdan dolayı gram tavsiye etmedi o yüzden muhtemelen Realme Pro 7 alacağım.

Hocam Xiaomi'yi insanlar yazılımdan dolayı gram tavsiye etmedi o yüzden muhtemelen Realme Pro 7 alacağım.
Realme 7 Pro'nun ekranı sanırım 60hz'miş. Daha yüksek olsa benim için daha iyi olur.

Bu şekilde yazdığınız için buna göre cevap verdim. Yoksa Amoled olsun HZ önemli değil diyorsanız tabi tercih edebilirsiniz. Ben Xiaomi kullanıyorum. Ama Anneme telefon alırken Redmi Note 9 serisi hakkında biraz kaygı duyduğum için kamera tozlanma yazılım sıkıntıları vs o yüzden fiyat performansı çok iyi olan Realme 6 aldım. Gayet memnun. Ben de biraz kurcaladım telefonu yazılımı sade ve akıcı özellikleri bu fiyatta yok. Ancak ilerisi ne getirir götürür bilemem.

Mesela ben Amoled ekran tercih etmiyorum. Bana göre daha hassas ekranlar ve daha kısa ömürlüymüş gibi geliyor. Eskiden Amoled ekranlı Samsung telefon kullanıyordum. Bir süre sonra hayalet ekran oluştu sonra da dikey çizgiler oluştu. Şu an ne kadar geliştirdiler bilmiyorum ama ben telefonları uzun süre kullanıyorum. Ekranı garantisi bitince arızalanırsa yüksek paralar ödeyerek değiştirmekle uğraşmak istemem. Benim için IPS ekranlar gayet yeterli.

Ama dediğim gibi kişiler tercihler farklı olabilir. Sizin için amoled daha iyi ise onu tercih edin. Bazıları amoled ekranlı kullanınca IPS asla almam diyebiliyor :)

Xiaomi konusunda ise Redmi Serilerinde biraz sıkıntı var gibi onun dışında tekrar alır mıyım alırım diye düşünüyorum. 2.5 senedir kullandığım Mi Note 3'den halen memnunum. Herhalde alırım diye düşünüyorum. Tabi daha önce Xiaomi kullanmamış birisinin endişe etmeye hakkı var :)

Hatta 3500 liraya garantisiz Poco F2 Pro mu alsam diye düşünüyordum.

Tercihinizi yapmışsınız gibi görünüyor. Umarım memnun kalırsınız. Şimdiden hayırlı olsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı