Poco X3 alınır mı?

Denemediyseniz, yukarıdaki kişinin haklı konuştuğunu nereden biliyorsunuz? Ufak ayarlar ile MIUI'da bütün reklamlar kapanmakta ve yüklü gelen çöp uygulamaları kaldırabiliyorsunuz.
Ben hiçbir zaman reklam demedim. Yazılım daha arka plan belleği tutamıyor. 😂
2-3 aydır yakınımda 9S var, hala yağ gibi akıyor. MIUI harika ve sorunsuz değil, ama rezalet de değil.
Yakının memnun diye MIUI önermeyeceğim.
Düzelir mi sen onu söyle.:D
Evet, öyle kullanabilirsiniz.

Ne kadar süredir kullanıyorsun?
(POCO X3 NFC anladım)

3 aydır aktif şekilde kullanıyorum. Fiyat bandına göre gayet iyi performansı var ama mükkemmel değil yani Genshin Impact gibi oyunlarda en yüksek grafiklerde sabit 60 FPS alamıyorum. PUBG Mobile'de FPS sınırını kaldırdım ve ortalama grafiklerde 90 FPS oynayabiliyorum. Ultra'da oynamak istersem 60 FPS oynayabiliyorum. MIUI biraz sıkıntılı ama kullanımı çok zevkli. Gelecek güncellemelerle sorunları çözeceklerini düşünüyorum.

Clash Royale ve Brawl Stars gibi oyunlarda 120FPS akıyor. İnternet surf ve basit ugulama kullanımında da 120Hz ekran olması olumlu etkiliyor. Hoparlörler çok kaliteli ve stereo. Stereo hoparlör kullanımında telefonun arka kısmı ses düzeyine göre bayağı titriyor fakat beni rahatsız etmedi. Hoparlörü mono kullanmak isterseniz titremiyor fakat bence stereo hoparlörler vazgeçilmeyecek kadar kaliteli. Kamera yine fiyat bandına göre kaliteli ama aşırı yakınlaştırmada görüntü bozuluyor.

Uzun pozlama ile yıldız çekimi yapmak çok zevkli. Profesyonel düzeyde değil tabii ki ama meraklısını tatmin edebilir. Işık kirliliği tabii ki oldukça olumsuz etkiliyor. Alttaki fotoğrafı 30 saniye uzun pozlama ile çektim.
AMBI_20210202_205806.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı